Leiva demantovao Terzića?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
10:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Liverpula Lukas Leiva sumnja u mogućnost da će bilo koji fudbaler u dogledno vreme imati hrabrosti da obuče Džerardovu ''osmicu'' u redovima ekipe sa ''Enfilda''.

Beta/AP Photo/PA, Lynne Cameron
Beta/AP Photo/PA, Lynne Cameron

Povezane vesti

Podsetimo, najavljujući Grujićev transfer u Liverpul kao gotovu stvar, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je protekle nedelje konstatovao i kako će Zvezdin vezista u novom klubu nositi legendarnu ''osmicu'' u kojoj se proslavio dugogodišnji kapiten ''Redsa'' Stiven Džerard.

Međutim, u izjavi za ''Dejli Mejl'' fudbaler Liverpula Lukas Leiva je izrazio ozbiljnu sumnju u takvu mogućnost, jer smatra da su retki oni koji bi skupili hrabrost da zaduže dres sa tim brojem na leđima.

''Još niko nije uzeo Džerardovu osmicu i mislim da je niko i neće uzeti. Ja ne bih... Velika je to odgovornost'', istakao je Leiva.

Od pomenute Terzićeve izjave se dosta toga izdešavalo, pravu pometnju u javnosti izazvala je oštra reakcija Grujićevog oca koji ne krije nezadovoljstvo što Zvezda želi da ove zime realizuje Markov transfer.

U Zvezdi su i pored toga uvereni da će posao biti završen, ali se to još uvek ne dešava...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 28.12.2015
18:57

Nekima se opet povratila nada, ah,ha, ah, ha, ah, ha, Terzicu zivot im pretvaras u vecni kosmar.

avatar
Lakii
Monday, 28.12.2015
13:51

OSMICA da se zakljuca i kraj!

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Monday, 28.12.2015
15:50

To Stivi ne zeli ;-)

avatar
Vanja Grubač
Monday, 28.12.2015
12:54

Naravno ,a sigurno to neće biti crni Gruja ,a najsigurnije je da je dan D prošao i da od evrope nema ništa.BAN iz Niona,car ima lepo odelo.

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Monday, 28.12.2015
15:51

Samo se ti nadaj ...

avatar
the NormalOne
Monday, 28.12.2015
11:43

Naravno da Lukas ne bi uzeo em nema kvalitet,odan jeste to ne mogu reci ali verovatno ce biti prodat na leto,ali naravano ni Grujicu je nebi dao eventualno,posle 4-5 godina u timu u zavisnosti u kakvog igraca izraste i koliko pokazuje svoju lojalnost klubu.Ali kad vidim sta se radi i da je neko dao onom dugoprugasu bez tehnike (Milneru) sedmicu,onda je sasvim realno da Marko dobije osmicu.