Legiji ne pomažu ni DVA Radovićeva gola!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.10.2016.
22:45
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Poljske poražen je na gostovanju Pogonu uprkos tome što je srpski internacionalac Miroslav Radović konačno proradio i postigao dva gola.

legia.com/Jacek Prondzynski
legia.com/Jacek Prondzynski

Povezane vesti

Verovali su navijači Legije da će ubedljiv trijumf nad Lehom (3:0) uoči odlaska na pauzu u šampionatu biti sjajan podstrek za fudbalere tog kluba u nastavku sezone, ali se ispostavilo da su se uzalud nadali.

Legija je u okviru 12. kola Ekstraklase večeras poražena na gostovanju Pogonu rezultatom 3:2 (2:1) pa tako ni sjajna partija Miroslava Radovića nije pomogla da šampion Poljske osvoji makar jedan bod.

Miroslav Radović večeras je postigao svoje prve golove za Legiju u svom drugom mandatu, ali oni nisu bili dovoljni da poljski šampion izbegne peti poraz u sezoni.

Srpski internacionalac najpre je pogodio u 24. minutu i poravnao rezultat na 1:1, dok je drugim golom u 74. minutu dao nadu Legiji da može barem do boda jer je u tim momentima domaćin imao još jedan gol prednosti.

Pogon je na kraju naneo Legiji peti prvenstveni poraz i ostavio ekipu Miroslava Radovića na jedanaestoj poziciji na tabeli uz mogućnost da do kraja vikenda dodatno padne ka dnu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke