Legendarno, pre tri meseca bio na tribini Juventusa, a večeras...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.09.2015.
23:27
Izvor: Sportske.net

Neverovatna priča Leonarda Blanšarda koji je večeras razočarao navijače Juventusa. Razočarao je sebe!

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Blanšard je sa Frozinonem debitovao u Seriji A ove sezone, a doneo je svom timu prvi prvoligaški bod u istoriji.

On je u 92. minutu postigao pogodak i utišao "Arenu" na koju i sam često dolazi, kada mu obaveze dozvole.

Pazite sad ovo, Blanšard je navijač Juventusa, ali onaj vatreni koji ide na tribinu iza gola.

On je sa prilično zloglasnom grupom "Viking" bio na tribini poslednji put u Berlinu na finali Lige šampiona.

"Kao da sanjam, dao sam gol svom klubu, nadam se da se drugovi neće ljutiti. Za mene ovo je najznačajniji dan u životu, a pogodak posvećujem devojci", kaže Leonardo koji je pogodak posvetio devojci Fulviji koja je večeras bila na tribinama u Torinu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
shlogy
Thursday, 24.09.2015
05:17

Utisao je i mene kad mi je oborio tiket...koji sam djavo stavio kvotu 1.15 da mi pojaca..

avatar
A.C MILAN
Thursday, 24.09.2015
02:30

Alegri je unistio Milan i sad ce Juventus!

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 23.09.2015
23:58

E ovo vec ni na sta ne lici, sve je protiv nas a najvise izgleda Alegri, nijednog protivnika ne treba potcenjivati, pogotovo kad igra ni na sta ne lici ako smo dobili Siti ne znaci da igramo lep fudbal, mora se coveku staviti do znanja da za svaku utakmicu izvede najjaci sastav da ne gubi bodove kuci gde nije gubio nikad od mnogo jacih protivnika, jedan Real nije mogao da pobedi tu a Fronsione otkida bodove u zadnjim sekundama, bruka i sramota...

avatar
Billionaire
Wednesday, 23.09.2015
23:32

Ja sam govorio da je Allegri dobio serviranu i uigranu ekipu od Contea i da nece imati previse problema da samo malo jos usmjeri masineriju koja je mljela sve. Naravno sada je druga prica kada on mora sam da sastavi i uigra ekipu koja ne da djeluje lose nego uzasno.

avatar
Gianluigi Buffon
Wednesday, 23.09.2015
23:52

На Макса је пао терет да подмалади екипу а у исто време императив ЛШ... и то је теби мала ствар? Да се сад није кренуло у реновирање тима десило би нам се исто оно што и Милану. Треба мислити на дуже стазе што наша управа и ради. Макс је за Контеа измислио стратегију. Контеова формација 352 не би више прошла ни у ЈСЛ. Резултати ће доћи али не може преко ноћи. Поздрав.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 24.09.2015
16:55

ja sam od prvog dana javno protiv alegrija svi su me moji juventini pljuvali zbog takvog stava prema nasem treneru ja ponavljam postujem ga kao juventusovog trenera ali ga ni malo ne volim i ne cijenim i necu nikada pa da donese i LP

avatar
Billionaire
Thursday, 24.09.2015
16:33

Imas srece jer ne daju da mi komentar prodje! Al iskreno veze nemas! Nisam znao da sjedis u upravi.

avatar
Thursday, 24.09.2015
11:55

Pa I desva nam se isto sto I Milanu, ne znam sta treba da ti se desi da bi neki ljudi to skapirali. Juce smo u drugom poluvremenu igrali tu istu 3-5-2 tako da ne znam sta je on izmislio.... Konte je sa Estigaribijom I Djakerinijem osvojio ligu bez poraza... Ovaj posle potrosenih 130M ima 5 bodova iz 5 utakmica... koji crni imperative LS? Ko normalan misli da cemo ove godine biti kandidati za osvajanje LS? Sada nam I za osvajanje lige treba cudesno poboljsanje igre.

avatar
Oldboy
Thursday, 24.09.2015
08:18

Kažeš ne bi prošla ni u JSL, a oni igrali finale LS, kako to?

avatar
Juventus Torino
Thursday, 24.09.2015
04:43

a alegri inace ne igra 352? i dybalu citavu sezonu odmara valjda...takodje chiellini i bonucci jednu utakmicu igraju,jednu sjede na klupi....umor valjda....?

avatar
Delija_u_srcu_1989_0
Thursday, 24.09.2015
01:26

Ne govori tako o Conteu, nije lepo pogotovo za navijaca Juventusa

avatar
Billionaire
Thursday, 24.09.2015
00:47

Izvini ti sjediš u upravi kluba? Ja ne znam čije ti utakmice gledaš ali većina navijača će se složiti sa mnom. Jedan mrtvi Frosinone da ti uzima bodove kući, pa to je sramota. Da ti golove daje lik koji je popularniji kao navijač nego igrač. Da je Allegri od početka sezone forsirao mrtvog Padoina? Da je uloga vođe tima dodijeljena jednom Pogbi kojem je slava jako udarila u glavu? Da je tom Pogbi dat broj 10 čisto da se javnost ušutka i da Juve ima ''novu'' desetku? Onako dobrog Comana ek tako dati Bayernu koji pored onoliko zvijezda opet nađe mjesto za njega i eno daje golove? Nemoj mi bezveze tu pričati. Isti taj Maks kojeg ti hvališ je uništio Milan i otjerao jednog Pirla na našu sreću u Juve. Pozdrav tebi ne piši molim te više ništa.