Legendarni Holanđanin predmet ucena - U centru skandala zbog nameštanja mečeva?!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.03.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Vest dana u Holandiji!

EPA/OSCAR RIVERA
EPA/OSCAR RIVERA

Povezane vesti

Legendarni holandski fudbaler i sadašnji sportski direktor Pari sen Žermena Patrik Klajvert nalazi se u centru pažnje skandala o nameštanju mečeva zbog ucene od strane jedne ''sumnjive' grupe.

Kako je ekskluzivno preneo holandski list ''Volkskrant'', Klajvert je bio ucenjivan od strane jedne mafijaške grupe tokom perioda kada je trenirao Tvente 2011. i 2012. godine.

Navodno, Klajvert se sumnjiči da je zbog milionskog duga bio ucenjivan od strane misteriozne grupe čiji niz velikih novčanih uloga na Tventeove utakmice stavlja Holanđanina u ozbiljne probleme.

Legendarni fudbaler se još nije oglasio ovim povodom, a njegov advokat je samo kratko prokomentarisao da ''njegov klijent nije uključen ni u kakve kriminalne radnje i nameštanje fudbalskih mečeva i da je samo žrtva u ovom slučaju''.

Ovo će sasvim sigurno biti jedna od tema u narednim danima, a videćemo da li će se pojaviti ozbiljniji dokazi protiv velikog Patrika Klajverta, koji je kasnije bio čak i pomoćnik Luju van Galu na klupi nacionalnog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Saturday, 25.03.2017
14:10
avatar
HHadzimontagic
Saturday, 25.03.2017
13:44

Nek puknu dusmani.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 25.03.2017
13:02

Još jedan bivši igrač barselone koji je umešan u skandal...

avatar
Lecter
Saturday, 25.03.2017
15:12

Haha kako ste optereceni Barselonom.Covjek je igrao i za Ajaks,Psv,Milan,Lil,Njukastl,Valensiju ali to nije interesantno,interesantno je pljuvati samo Barselonu. Ako si procitao tekst a dosta vas i ne cita nego samo komentarise period 2011 i 2012 je u pitanju kada je treirao Tvente.