Legenda se vratila kući - Kranjčar preuzeo Dinamo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.06.2016.
12:55
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Dinamo Zagreb imenovao je u četvrtak legendarnog Zlatka Kranjčara za novog šefa stručnog štaba. Cicko se posle 18 godina vraća u Dinamo.

gnkdinamo.hr
gnkdinamo.hr

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Dinamo Zagreba Zlatko Cicko Kranjčar (59) u četvrtak se vratio na "Maksimir" i započeo svoj četvrti mandat u voljenom klubu.

Deset godina proveo je legendarni Cico u Dinamo tokom igračkih dana, a dva puta je u prošlosti predvodio zagrebačke "Modre" sa klupe.

Hrvatski šampion okončao je u ponedeljak saradnju sa Zoranom Mamićem i odlučio da od naredne sezone na klupu ponovo sedne Zlatko Kranjčar koji je u prošlosti doneo Dinamu četiri trofeja.

Zlatko Kranjčar je u trenerskoj karijeri promenio više od 15 klubova i imao dva selektorska angažmana na klupi Hrvatske i Crne Gore, a poslednjih godinu dana proveo je u Al Ahliju.

Novi trener Dinama biće predstavljen javnosti i navijačima u petak od 13 sati, a već u subotu će preuzeti ekipu i povesti je na pripreme za novu sezonu koje će biti održane u Sloveniji.

Podsećamo da je Dinamo na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona dobio skopski Vardar za protivnika, što znači da će Kranjčar svoj povratnički debi na međunarodnoj sceni imati u dvomeču sa šampionom Makedonije.

Kuriozitet je da je na dan kada je Zlatko Kranjčar imenovan za novog trenera Dinama i njegov sin Niko Kranjčar pronašao novi angažman o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke