Legenda Junajteda upozorava "Gunere" da se ne zanose Volkotovim partijama

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.09.2016.
13:19
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler je u sjajno formi, a to je potvrdio i u meču Lige Šampiona protiv Bazela.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Arsenal je u sjajnoj formi, a jedan od najboljih u redovima "Tobdžija" svakako je Tio Volkot.

Osporavani engleski fudbaler je pronašao "novu mladost" i postiže golove sve češće.

Konkretno, pretprošle nedelje je dao gol Halu, minulog vikenda je postigao gol u londonskom derbiju protiv Čelsija, a sada je u LŠ dva puta tresao mrežu švajcarskog šampiona.

Ipak, Roj Kin nije oduševljen njegovom formom i poziva na oprez navijače Arsenala koji veruju da bi Volkot mogao da ih odvede do brojnih uspeha ove sezone.

"Slušajte, on je imao dobru nedelju. Dečko mora da se opusti. Da pokuša da odigra što bolje u narednih sedam, osam, devet meseci. Kada dođu stvarno bitne utakmice", počeo je svoje izlaganje Kin.

"Bili su sjajni protiv Bazela, mogli su im dati sedam, osam pa i devet golova jako lako, bilo je uživanje gledati ih. Ali važne utakmice tek doaze u narednim mesecima. Kada ih budu sačekale hladne noći. Ne bih se zanosio sa Volkotom, preostaje mu još puno posla", dodao je legendarni Irac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gaucho10
Thursday, 29.09.2016
21:02

Mora da ste stvarno igrali dobro protiv Bazela, kad ovaj to kaze.nArsenal, po meni ima veoma lepu igru, ali svake sezone posrnu.Ne znam zasto, mozda ce ove biti bolji.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 29.09.2016
16:32

U pravu je.Ne zaboravite prosle igre i kako ima jacinu udarca malo jace od deteta.Ne trebamo ga sad uzdici ali raduje sto igra dobro.Samo nek tako nastavi...

avatar
Thursday, 29.09.2016
15:35

Tacno je svakako...Ali me bas zanima njegovo misljenje o tome sta se desava u Junajtedu?Mislim,jedan Marsial sedi na klupi,neko ko je placen debelo i treba da se radi na njegovom izrastanju u jednog od najboljih igraca sveta?Kao sto sam rekao,dolaskom Ibre oni padaju u vodu,jer kada se Runi probudi malo,opet ce sjajni klinja Rasford na klupu... To je steta...

avatar
Nikola M.
Thursday, 29.09.2016
18:42

Marsijal je propustio poslednje dve utakmice zbog manje povrede koju je zadobio protiv Votforda, a pre toga je započeo svaku utakmicu od početka sezone (ukupno 6), osim derbija sa Sitijem, gde je ušao u igru u drugom poluvremenu. Oporavio se i večeras će verovatno početi meč. Marsijal igra na levom boku, tako da dolazak Ibrahimovića njemu ne ugrožava direktno poziciju u timu. Rašford dobija šansu kod Murinja, već je postigao 4 gola uz 1 asistenciju. Drugi je napadač ekipe, ima ulogu kod Murinja i sve češće dobija šansu. Ibrahimović u Junajtedu ostaje maksimalno do kraja sledeće sezone, Rašford će tada imati 20, a Marsijal 22 godine, tako da ne znam kako oni padaju u vodu. Rašford će verovatno biti prvi napadač ekipe, a Marsijalu ostaje uloga koju i sada trenutno ima - krilo, krilni napadač.

avatar
Gooner1985
Thursday, 29.09.2016
15:21

Korektan komentar Keana, Walcott samo da nastavi da radi kako radi i bliži mu se neki lični rekord

avatar
gunner11
Thursday, 29.09.2016
14:55

Upravu je ,zasada igra odlicno nadamo se da ce nastaviti tim putem

avatar
RadovanRD
Thursday, 29.09.2016
14:11

Volkot je krs igrac realno

avatar
Hocus Pocus
Thursday, 29.09.2016
13:57

Walcot mi je uvek bio veciti talenat, bas kao klinac je debitovao, ali stalno neke povrede ,pad forme, i nikako da zaigra kako se od njega ocekuje. Samo do ostane zdrav pa da moze da igra u kontinuitetu, u dobroj je formi.

avatar
fuad crnisanin
Thursday, 29.09.2016
13:43

U pravu je ova baljovina 100%