LE - Totenhem i Bešiktaš podelili bodove

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 02.10.2014.
23:04
Izvor: Sportske.net

U ostalim mečevima Lige Evrope koji su se odigrali večeras uglavnom nije bilo iznenađenja, osim u meču u Londonu, gde je Totenhem u poslednjim minutima izgubio prednost nad Bešiktašom.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Totenhem je golom Harija Kejna na asistenciju Nabila Bentaleba vodio protiv Bešiktaša sa 1:0 do samog kraja utakmice.

Ipak, Englezi nisu dominirali u ovom meču, pustili su da gosti diktiraju igru posle njihovog vođstva, i za to su bili kažnjeni u 88. minutu. Vlad Kirikeš je nesmotreno intervenisao, igrao rukom u svom šesnaestercu i sa bele tačke su gosti imali priliku za izjednačenje.

Demba Ba to nije propustio, bio je nepogrešiv i doneo je veliki bod turskoj ekipi.

U mečevima grupe A Viljareal je zabeležio ubedljivu pobedu protiv Apolona, bilo je čak 4:0, dok su u Cirihu domaćin i Borusija iz Menhengladbaha podelili bodove, bilo je 1:1. Viljareal ima 4 boda, Apolon 3, Borusija 2, a Cirih 1.

U B grupi Torino je u poslednjim trenucima meča uspeo da dođe do pobede protiv Kopenhagena, a Klub Briž je u gostima razbio HJK sa 0:3. Torino sa Klub Brižom deli prvo mesto sa 4 boda, ali Belgijanci imaju bolju gol razliku. Kopenhagen ima 3, dok HJK nije osvojio nijedan bod do sad.

U grupi D Seltik i Salcburg su zabeležili pobede. Seltik je minimalnim rezultatom 1:0 pobedio Dinamo iz Zagreba, dok je Salcburg kao gost bio bolji od Astre sa 1:2.

U grupi E je Eštoril iznenađujuće pobedio PAO sa 2:0, tako da na tabeli ove grupe vodi Dinamo sa 6 bodova, Eštoril i PSV imaju po 3, a PAO je bez bodova.

U grupi F Inter je rutinski savladao Karabag sa 2:0, golovima D'Ambrozija i Ikardija, a Sent Etjen i Dnipro odigrao su bez golova. Inter očekivano vodi sa 6 poena, Sent Etjen ima dva, a Karabag i Dnipro po bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke