LE - Stefan "pogurao" Seltik, gol Lamele za pamćenje

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.10.2014.
23:26
Izvor: Sportske.net

U okviru trećeg kola Lige Evrope igrane su i utakmice u grupama od A do F, a što se srpskih igrača tiče kolo je obeležio Stefan Šćepović.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Grupa A

Viljareal je bez većh problema slavio protiv Ciriha, na kraju je bilo 4:1 u korist španskog kluba. Španci su bili mnogo bolji tim ako je suditi po statistici, tako da zasluženo su ostvarili nova tri boda u ovoj grupi.

U drugom meču Menhengladbah je pobedio Apolon sa 5:0, tako da su se dve najjače ekipe u ovoj grupi već sada izdvojile na čelu tabele. Viljareal ima 7, Menhengladbah ima 5, Apolon 3, dok je Cirih sakupio samo 1 bod.

Grupa B


U grupi B Torino je i dalje na vrhu tabele. Maksimović je u pobedi Torina igrao ceo meč u zadnjoj liniji odbrane. Njegova ekipa je pobedila funski HJK sa 2:0. U drugom meču Kopenhagen i Briž su odigrali nerešeno, bilo je 1:1.

Sada na tabeli vodi Torino sa 7 bodova, Briž ima 5, Kopenhagen 4, dok je HJK izgubio sve utakmice.

Grupa C

Poznato je šta je uradio naš predstavnik večeras, dok je Totenhem imao lak zadatak sa Asterasom. Oni su slavili na kraju rezultatom 5:1, ali su ostali bez Lorisa pošto je dobio crveni karton. Posebno treba naglasiti prelep pogodak Erika Lamele u prvom poluvremenu, gol koji se retko viđa.

Totenhem i Bešiktaš imaju po 5 bodova, Asteras je sakupio 4, dok Partizan ima 1.

Grupa D

Salcburg i Seltik nastavljaju da kopiraju jedni druge, obe ekipe su u ovom kolu ostvarile pobedu. Salcburg je kao domaćin savladao nemoćni Dinamo iz Zagreba sa 4:2 (imali su vođstvo i od 4:0), dok je Seltik slavio rezultatom 2:1, a jedan gol postigao je naš Stefan Šćepović.

Seltik i Salcburg imaju po 7 bodova, Dinamo 3, Astra Đurđu bez bodova.

Grupa E

Dinamo iz Moskve je zabeležio i treću pobedu u tri kola nakon odlične igre u Portugaliji protiv Eštorila. PSV i Panatinaikos su u ovoj grupi igrali bez pobednika, bilo je na kraju 1:1.

Na tabeli je stanje sledeće: Dinamo 9, PSV 4, Eštoril 3, Pao 1.

Grupa F

Inter je zadržao vodeću poziciju, znalo se to i pre ovog kola da će tako biti, ali je odigrao samo nerešeno protiv Sent Etjena. Bilo je 0:0, a za Inter su igrali Zdravko Kuzmanović i Nemanja Vidić od samog starta. U drugom meču Dnjepar je izgubio od Karabaga na svom terenu, pa se sada gostujuća ekipa nalazi na drugoj poziciji.

Inter 7, Karabag 4, Sent Etjen 3, Dnjepar 1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke