LE - Stanojev PAOK nosi dobar rezultat iz Kijeva

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.07.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Solunski PAOK poneo je dobar rezultat iz Kijeva nakon prvog meča sa Olimpikom iz Donjecka. Gol u gostima postigli i predstavnici Albanije i Makedonije.

Epa/Eric Lalmand
Epa/Eric Lalmand

Povezane vesti

Prve tri utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope odigrane su u nešto ranijem terminu, pošto se radilo o mečevima u kojima su prednost domaćeg terena imale ekipe iz Češke, Litvanije i Ukrajine.

Solunski PAOK odigrao je 1:1 (0:0) na gostovanju Olimpiku iz Donjecka koji je grčkog predstavnika ugostio u glavom gradu Ukrajine.

Stanislav Bilenki doneo je prednost Olimpiku u četvrtom minutu drugog poluvremena, ali je Stanojevićev PAOK stigao do izjednačenja i gola u gostima samo deset minuta kasnije.

Gol koji ima ogroman značaj za PAOK postigao je Brazilac Pedro Enrike, a napomenimo i to da je naš Aleksandar Prijović na terenu proveo svih 90 minuta.

Škendija iz Tetova uspela je da ostvari solidan rezultat Trakaiju iz Litvanije (2:1) iako je više od pola sata imala dva igrača manje na terenu.

Domaćin je slavio zahvaljujući golovima Maksima Maksimova, ali je važan gol za Škendiju postigao Stenio Žunior u završnici prvog poluvremena.

Mlada Boleslav je protiv Skenderbega slavila istim rezultatom kao Trakai nad Škendijom. Albanski predstavnik postigao je gol u gostima i ima čemu da se nada u revanšu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke