LE - Sautemptonu nedovoljan Tadić, Inter pobedio za kraj!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 08.12.2016.
23:09
Izvor: Sportske.net

Posle utakmica u grupama G, I i K, sada su poznati svi učesnici naredne faze Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Od 21 sat odigrano je poslednjih šest utakmica grupne faze u Ligi Evrope, a najzanimljivije je bilo na meču SAutempton - Hapoel Ber Ševa, gde su domaći ispali zbog lošijeg međusobnog duela-

Dušan Tadić je asistencijom u nadoknadi vremen za Van Dajka uspeo da donese bod - 1:1, a li je Hapoel prošao dalje zbog boljeg međusobnog duela , odnosno 0:0 u prvom meču-

Uoči poslednjeg kola, obe ekipe imale su po sedam bodova, iza Sparte Prag koja ima 13, Sautempton i Hapoel su imali po sedam bodova.

Grupa K

Inter - Sparta Prag 2:1
Sautemtpon - Hapoel  1:1


Sautempton je izveo šareni sastav, Dušan Tadić je ušao u drugom poluvremenu i nije uspeo da pomogne svojoj ekipi. Hapoel je u 79. minutu golom Buzagla došao do velika tri boda i preskočio Sautempton na drugoj poziciji. Gol Van Dajka na centaršuta Tadića nije bio dovoljan domaćima.

U drugom meču ove grupe, Inter je uspeo da se oprosti pobedom od ovogodišnjeg takmičenja u Ligi Evrope. Inter je kao domaćin savladao Spartu iz Praga rezultatom 2:1, a heroj je bio dvostruki strelac Eder u 23. i 90. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Mareček u 54. minutu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G

Standard - Ajaks 1:1
PAO - Selta 0:2

Standard koji sa klupe predvodi Aleksandar Janković nije uspeo da dođe do plasmana u narednu rundu, pošto je u poslednjem kolu remizirao sa Ajaksom - 1:1.

Selta je u Atini savladala PAO sa 2:0 i tako se domogla drugog mesta sa dva boda više od Standarda.

Šalke i Krasnodar su uprkos porazima u poslednjem kolu uspeli da sačuvaju prva dva mesta u grupi i plasiraju se u narednu rundu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Friday, 09.12.2016
08:15

Najjaci utisak daje Eder koji je dao 2 gola, ali i dalje je on za mene ocajan igrac. Palasio vise nije onaj Palasio i ne moze vise da pomogne ekipi. Karizo sjajno branio, cak i penal skinuo lepo. Biabiani je totalno van forme i treba odmah da se proda. Mijang je odigrao najbolje, jurio je bukvalno svaku loptu, dobar je u defanzivi i ofanzivi, ne daje rivalima da disu, dok sa druge strane i sjajno bezi defanzivcima. Buducnist Intera 💪

avatar
Alister Krouli
Friday, 09.12.2016
02:36

Italijani dobro guraju, popravljaju koeficijent. Jbg, Inter ne moze da se sastavi ali ostali dobro guraju.

avatar
_Boca_
Friday, 09.12.2016
00:34

Inter ne moze igrati 4-3-3 jer nema klasicnih krilnih napadaca koji ulaze u sredinu kao sto su Roben-Ribery, C.Ronaldo-G.Bale, Neymar-Messi, Hazard-Pedro, ElSharavi-Salah…Inter mora igrati 4-4-2 kao Simeoneov Atletiko!!!!! Trenutno ima igrace za tu taktiku! 4 defanzivca... 4 vezna,Perisic i Candreva spoljni,a u sredini Joao Mario i Brozovic koji ce obavljati i defanzivne i ofanzivne zadatke. 2 napadaca, Icardi centralni i jedan koji ce orbitrirati oko njega (Eder je vrhunski to igrao na Euru pored Pelea), Nazalost nema prostora za Banegu koji je moguce najkvalitetniji interov igrac..Sportski pozz :))

avatar
No ®ules
Friday, 09.12.2016
09:46

Upravo tako, mozda nije losa formacija sa trojicom u odbrani (3-5-2) ali definitivno Perisic, a pogotovo Kandreva nisu igraci koji ce rasteretiti Ikardija. Inter mora bolje, i bruka je sto mas je izbacio Hapoel bez obzira sto su odlicno odigrali sve mečeve u grupi.

avatar
masimomorati
Friday, 09.12.2016
00:12

Cudno da Inter sa ovakvim timom u utakmici bez znacaja pobijedi, a izgubi oba meca od Ber Seve igrajuci sa maltene prvim timom. Jednostavno bolesna ekipa.

avatar
Oldboy
Friday, 09.12.2016
00:08

Znači izbacio nas Hapoel. Lepo.

avatar
Friday, 09.12.2016
00:23

Koliko je ozbiljna povreda Ostina?

avatar
Hades
Friday, 09.12.2016
07:04

I meni kintu iz džepa tako je to kad kalkulises i ne igraš odma sa najjačim timom...