LE - Novi šamar Interu, drama u Amsterdamu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.03.2015.
23:09
Izvor: Sportske.net

Manćinijev Inter nastavlja da posrće. Večeras su se ''Neroazuri'' oprostili i od daljeg učešća u Ligi Evrope, posle još jednog poraza od nemačkog Volfsburga. Ispao i Torino, Briž preokretom ''pokorio'' Istanbul, Sevilja dobila španski dvoboj. Najneizvesni

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Posle 1-3 u prvom meču u Volfsburgu, Interu su se davale male šanse da večeras može da nadoknadi prednost nemačkog bundesligaša.

Manćinijev tim nije uspeo da prijatno iznenadi, već je, naprotiv, savladan i u revanšu pred svojim navijačima. Ovog puta, bilo je 2-1 za Volfsburg.

Gosti iz Nemačke poveli su u 24. minutu golom Kaliđurija, posle loše reakcije odbrane domaćih, a minimalno vođstvo Volfsburga ostalo je na snazi sve do 71. minuta, kada se Rodrigo Palasio najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju.

Međutim, Inter nije uspeo da izbenge još jedan poraz, a tačku je stavio Niklas ''Lord'' Bendtner, pogotkom u 89. minutu, za konačnih 1-2.

Zdravko Kuzmanović je dobio priliku u drugom poluvremenu u ekipi Intera, dok je Nemanja Vidić ceo meč odgledao sa klupe za rezerve.

Golove iz Milana možete da pogledate OVDE.

Osim Intera, večeras je ispao i Torino, koji je večeras slavio protiv Zenita sa 1-0, golom Glika u 90. minutu, ali je to za italijanskog predstavnika bila samo utešna pobeda, pošto je u prvom meču Zenit trijumfovao sa 2-0. Naš Nikola Maksimović odigrao je ceo meč u ekipi Torina.

Bešiktaš je sjajnim golom ramosa na početku drugog poluvremena stekao rezultat koji ga vodi u četvrtfinale, ali je do kraja meča, usledio veliki preokret ekipe Briža, koja je na kraju slavila sa 3-1. Podsetimo, prvi meč, Belgijanci su dobili sa 2-1.

Španski derbi
ponovo je pripao Sevilji, koja je večeras savladala Viljareal, sa Antonijom Rukavinom u startnoj postavi, rezultatom 2-1. U prvom susretu bilo je 3-1 za ekipu Sevilje.

Golove iz Sevilje možete da vidite OVDE.

Najviše neizvesnosti doneo je duel u Amsterdamu, gde odlučivali produžeci, u duelu Ajaksa i Dnipra.

Prvi meč dobili su Ukrajinci sa 1-0, a Holanđani su tu prednost anulirali golom Bazoera u 60. minutu. Do kraja regularnog toka meča, rezultat se nije menjao, pa se ušlo u produžetke.

A tamo je presudilo pravilo o golu u gostima, koje je ovog puta išlo na ruku ekipi Dnipra. Naime, Konopljanka je u 97. minutu izjednačio na 1-1, pa ni pogodak Van der Horna u 117. minutu, za trijumf Ajaksa od 2-1, nije pomogao ''Kopljanicima'' da se domognu četvrtfinala Kige Evrope.

Liga Evrope, osmina finala - revanš mečevi

Dinamo Moskva - Napoli 0:0 (prvi meč 1:3)

Roma - Fiorentina 0:3 (1:1)

Dinamo Kijev - Everton 5:2 (1:2)

Ajaks - Dnjepar 2:1 (0:1)

Bešiktaš - Klub Briž 1:3 (1:2)

Inter - Volfsburg 1:2 (1:3)

Sevilja - Viljareal 2:1 (3:1)

Torino - Zenit 1:0 (0:2)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke