LE: Nikolić još jednom obradovao "Grobare", Videoton eliminisao Bordo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.08.2017.
20:57
Izvor: Sportske.net

Nepuna dva meseca nakon što je napustio klub iz Humske Marko Nikolić je učinio veliku uslugu Partizanu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sjajne vesti stižu za šampiona Srbije iz Sehešfehervara gde su se večeras sastali vicešampion Mađarske i francuski Bordo.

Klub koji sa klupe vodi Marko Nikolić savladao je Bordo sa 1:0 i zahvaljujući golu u gostima obezbedio plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope!

Bordo je u prvoj utakmici slavio sa 2:1, večeras je mađarski predstavnik pobedio 1:0 golom Stopire koji je pao duboko u nadoknadi vremena prvog dela igre.

Posle pritiska koji su izvršili na goste fudbaleri Videotona su dobili korner posle kojeg je pao jedini gol na meču, dovoljan da Videoton obezbedi plasman u poslednju rundu kvalifikacija.

Ovo su ujedno sjajne vesti za Partizan, Marko Nikolić je pogurao svoj bivši klub ka statusu povlašćene ekipe na sutrašnjem žrebu.

Bordo ima koeficijent 29.333 što je dosta bolje od Partizana, dok Videoton ima samo 8.650 i sigurno će u grupu nepovlašćenih.

Zenit je izgubio od Bnei Jehude na domaćem terenu (0:1) što je veliko iznenađenje ali to nije bilo dovoljno da ruski predstavnik bude eliminisan pošto je u gostima slavio sa 2:0.

Zvezda je takođe pomogla Partizanu, o tome se već zna dovoljno i nećemo ponavljati već rečeno.

Još dobrih vesti za Partizan stiglo je iz Ukrajine. Aleksandrija je eliminisala rumunski Vitorul i tako takođe pomogla Partizanu jer rumunski predstavnik ima bolji koeficijent od crno-belih.

Kako trenutno stoje stvari, Partizan je ušao u grupu povlašćenih klubova ali se konačan rasplet tek čeka i pozicija crno-belih zavisi od dosta drugih rezultata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FaStee
Thursday, 03.08.2017
21:01

Ja sam prizeljkivao bordo,da im vratimo za onu prokletu 2012. Al dobro,nije bitan protivnik,samo da udjemo u LE

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 03.08.2017
23:11

Barem će Partizan biti povlašćen, a vama priželjkujem Ludogorec, da naplatite od prošle godine, jer imaju velike probleme, jedva su prošli 2 kolo kvalifikacija.

avatar
FaStee
Friday, 04.08.2017
00:00

Da,sad njih prizeljkujem,hvala i srecno