LE - "Lavovi" pojeli Turke, seča "Kneževa"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.12.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Sporting u direktnom duelu eliminisao Bešiktaš, Monako bez evropskog proleća, u ostalim grupama favoriti potvrdili plasman u narednu fazu.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Grupa G

Sent Etjen - Lacio 1:1
Dnjepar - Rozenborg 3:0


U Grupi G je sve bilo poznato pre poslednjeg kola, praktično mečevi nisu odlučivali ništa. U duelu timova koji su obezbedili mesto u narednoj fazi, Lacio je poveo golom Matrija, ali su domaći golom Ejserika izjednačili. Rimljani prvi, "Zeleni" kao drugi idu u narednu fazu.

Dnjepar i Rozenborg su igrali za prestiž, dva gola Mateusa i jedan Šakhova za ubedljivu pobedu Ukrajinaca.

Grupa H

Skenderbeg - Lokomotiva 0:3
Sporting - Bešiktaš 3:1


Lokomotiva je golom Tarasova načela Albance, Moskovljanima je pobeda garantovala narednu fazu, potvrdili su je u drugom poluvremenu Nijase i Samedov.

Bešiktaš je poveo u Lisabonu golom Marija Gomeza. I to je bilo sve od gostiju, u furioznoj završnici "Lavovi" su golovima Slimanija, Gutijereza i Kostarikanca Ruiza stigli do trijumfa i prolaska dalje.

Grupa I

Fiorentina - Belenenses 1:0
Leh - Bazel 0:1


Fiorentina se mučila protiv Belenenses, presudio je Babakar, to je dovoljno za drugo mesto Toskanaca, iza Bazela koji je golom Boetijusa dobio u Poznanju ekipu Leha i potvrdio prvo mesto u grupi.

Grupa J

Totenhem - Monako 3:1
Anderleht - Karabag 2:1

Totenhem je brzo poveo sa 2:0 protiv Monaka, Koko Lamela je postigao het-trik pa su Englezi overili prvo mesto u grupi, a El Šaravijev gol je slaba uteha za "Kneževe" Anderleht je savladao Karabag i da nije, prošao bi dalje uz "Pevce".

Grupa K

Asteras - Šalke 0:4
Apoel - Sparta 1:3


Di Santo i Čupo Moting sa dva gola, su doneli Šalkeu prednost protiv Asteras Tripolisa i overu prvog mesta. Kasnije je Mejer potvrdio ubedljivi trijumf, pa je utakmica Apoela i Sparte iz Praga bila nebitn. Česi su slavili sa 3:1, istakao se dvostruki strelac Lafata.

Grupa L

Atletik - AZ Alkmar 2:2
Partizan - Augsburg 1:3


Bilbao koji je overio prvo mesto je odigrao 2:2 za Alkmarom, poveli su gosti, videli smo preokret, ali je Jansen u finišu doneo Holanđanima bod.

Izveštaj sa košmarnog meča između Partizana i Augsburga možete pročitati ovde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke