LE - Kairat grabi ka plej-ofu, pao i Aberdin!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.07.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Kazahstanski sastav koji je na startu kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisao Crvenu zvezdu savladao je škotski Aberdin u prvom susretu treće runde.

fckairat.kz
fckairat.kz

Povezane vesti

Fudbaleri Kairata nastavili su svoj pohod na grupnu fazu Lige Evrope trijumfom nada škotskim Aberdinom u prvom meču treće runde kvalifikacija.

Kairat je u Almatiju savladao Aberdin rezultatom 2:1 (2:0) golovima Mihaila Bakaeva i kapitena Baujrzhana Islamhana a srpski internacionalac Žarko Marković asistirao je kod drugog kola koji je postigao domaći sastav.

Izuzetno važan gol koji ih ostavlja u trci za plasman u plej-of fazu kvalifikacija fudbaleri Aberdina postigli u 69. minutu a strelac je bio rezervista Keni Meklin.

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović koji za Kairat nastupa kao pozajmljen igrač počeo je današnji meč a na terenu je proveo 68. minuta.

Podsetimo da je Kairat od početka kvalifikacija dva puta savladao Crvenu zvezdu, jednom Alaškent, a poražen je na gostovanju jermenskom predtavniku što ipak nije dovelo u pitanje plasman u treću rundu takmičenja.

Revanš susret između Aberdina i Kairata na programu je za sedam dana kada će kazahstanski tim braniti prednost gola u Škotskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
loshmi123
Thursday, 30.07.2015
20:47

Ne budite smesni, aberdin je preslaba ekipa, a skotsko prvenstvo jedno od retkih slabijih od nase lige...

avatar
Nenad Stanisic
Thursday, 30.07.2015
20:12

Forma i kvalitet. U JSL borili bi se za titulu. Doduse, bili bi u problemu kao i Cukaricki, morali bi da idu na svaku pobedu uvek, ne bi imali one sigurne bodove, poput Zvezde protiv Ofk-a i slicnih ili Partizana protiv Metalca i slicnih.... ;)