LE - Inter ispustio pobedu u nadoknadi, Baloteli s penala slomio otpor Bešiktaša

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.02.2015.
23:02
Izvor: Sportske.net

Na preostalih osam mečeva 1/16 finala Lige Evrope, niejdna ekipa nije trijumfovala u gostima i svi rezultati nagoveštavaju dosta uzbuđenja u revanšima.

Beta/AP Photo/Stringer
Beta/AP Photo/Stringer

Povezane vesti

Najzanimljivije je bilo u Glazgovu gde je Seltik ugostio Inter. Palo je čak šest golova.

'Neroazuri' su posle nepunih 15 minuta igre imali dva gola prednosti, mrežu zeleno-belih' su tresli Šaćiri i Palasio, ali se Seltik ekpresno vratio u igru sredinom prvog dela.

Armstrong je smanjio prednost gostiju iz Milana u 24. minutu, a 120 sekundi kasnije Ugo Kampanjaro postiže autogol i rezultat je poravnat.

Ipak, gosti na poluvreme odlaze s prednošću, pogodio je Rodrigo Palasio drugi put na utakmici.

Promene rezultata u nastavku nije bilo sve do sudijske nadoknade kada Guideti postavlja konačnih 3:3. Golovi OVDE.

Zdravko Kuzmanović je odigrao 80 minuta za Inter, Nemanja Vidić je presedeo meč na klupi za rezerve.

Bešiktaš je odolevao na 'Enfild Roudu' sve do 84. minuta, kada je Mario Baloteli postigao jedini gol na meču udarcem sa bele tačke. Pogledajte ga OVDE.

Tamnoputu napadač je ušao u igru na isteku sata igre umesto Kutinja. Kao što je poznato, Lazara Markovića nije bilo u timu zbog drakonske kazne izrečene od strane UEFA.

Aleksandar Mitrović je pedvodio napad Anderlehta na meču protiv moskovskog Dinama u Briselu. Nije srpski napadač bio naročito ubojit, meč se završio bez golova, premda su gosti iz ruske prestonice imali igrača manje poslednjih 15-ak minuta.

Belgium Soccer Europa League

Ajaks je pobedio varšavsku Legiju minimlacem na 'Amsterdam Areni'. Poljacima je presudio njihov zemljak Arkadijuš Milik.

Miroslava Radovića nije bilo ni u protokolu kod gostiju.

Minimalnu pobedu ostavrila je i Sevilja na 'Pishuanu' protiv Borusije iz Menhegladbaha. Gol odluke postigao je Ibora 20 minuta pre kraja, možete ga pogeledati na ovom linku.

Totenhem i Fiorentina su remizirali na 'Vajt Hart Lejnu', Roberto Soldado je rano doveo 'Pevce ' u vođstvo, do poluvremena je izjednačio Basanta, u nastavku se rezultat nije menjao, ostalo je 1:1. Golovi OVDE.

Nenada Tomovića nije bilo u ekipi 'Viole'.

Antonio Rukavina je presedeo na klupi ceo meč na 'El Madrigalu', gde je Viljareal dobio Salcburg sa 2:1.

Uče je doveo 'Žutu podmornicu' u vođstvo posle pola sata igre, Sorijano je poravnao sa penala početkom drugog dela, konačnan rezultat postavio je Čerišev pet minuta nakon izjednačenja.

Gengan je iskoristio brojčanu prednost portiv Dinama iz Kijeva pred svojom publikom i u poslednjih 20 minuta uspeo da preokrene rezultat i pobedi.

Ukrajince je Migel Veloso doveo u vođstvo nakon 20 minuta igre, ali su do odlaska na odmor pocrveneli Jarmolenko i Belhanda.

Prekoret su doneli Buve i Dialo za konačnih 2:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kralj Stiven
Friday, 20.02.2015
00:05

Ocajna partija,Baloteli odigrao tih 20 minuta bolje nego ostatak tima 90.Mislim da je vreme da Rodzers od starta upari njega i Staridza sa podrskom Sterlinga i Kutinja jasno se vidi da bez Dzerarda i Lukasa ova formacija sa Alenom i Hendersonom u napadackoj fazi ne funkcionise.U revanu i sad protiv Sotona cemo morati mnogo bolje ako hocemo u LS sledece sezone.