LE - "Filipsovci" odspavali pa obezbedili proleće

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri PSV Ajndhovena obezbedili su plasman u eliminacionu fazu takmičenja u Ligi Evrope pošto su danas postigli izjednačujući pogodak u drugom poluvremenu odložene utakmice sa Eštorilom.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Poslednja utakmica 5. kola grupne faze Lige Evrope, odnosno njeno drugo poluvreme, odigrana je u petak.

Pljusak koji je u četvrtak pogodio Portugal uslovio je odlaganje nastavka utakmice Eštoril - PSV u trenutku kada je domaćin vodio rezultatom 3:2.

Ispostavilo se da je odlaganje utakmice prijalo gostima iz Holandije koji su preko noći konsolidovali redove i nastavak utakmice dobili rezultatom 0:1.

Pogodak za PSV postigao je Vijnaldum u 82. minutu što je bilo dovoljno da Holanđani izbore bod na gostovanju neugodnom Eštorilu.

Remi rezultatom 3:3 (3:2) omogućio je ekipi iz Ajndhovena da kolo pre kraja obezbedi plasman u eliminacionu fazu takmičenja dok je Eštoril izgubio šansu da preskoči "Filipsovce".

U grupi "E" neprikosnoven je Dinamo iz Moskve koji je dobio svih pet do sada odigranih utakmica a PSV će kao drugi u eliminacionu fazu takmičenja. Eštoril je kolo pre kraja treći sa 4 boda, Panatinaikos je poslednji sa jednim osvojenim bodom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke