Lampard: "Murinjo mora da ostane u Čelsiju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.10.2015.
19:59
Izvor: Sportske.net

Legenda Čelsija Frenk Lampard stao je u odbranu Žozea Murinja o čijoj se smeni govori sve glasnije usled serije loših rezultata na startu nove sezone.

Beta/AP Photo/Craig Ruttle
Beta/AP Photo/Craig Ruttle

Povezane vesti

Nakon što je u Bakingemskoj Palati primio orden Britanskog Kraljevstva za doprinos fudbalu Frenk Lampard je našao vremena da progovori i o aktuelnoj situaciji u Čelsiju.

Poznato je da se Žozeu Murinju "drma klupa" zbog loših rezultata koje ekipa beleži u prvoj polovini nove sezone, ali Frenk Lampard veruje da Portugalac ne sme biti smenjen jer njegovi rekordi govore o tome kakav je trener.

"Podrazumeva se da treba da ostane u klubu! Njegovi uspesi govore za sebe. Dobro je poznato da se radi o najuspešnijem menadžeru u istoriji Čelsija" kazao je Lampard.

Čelsi se nakon deset odigranih utakmica nalazi na 15. poziciji na tabeli sa svega 11 osvojenih bodova koliko iznosi i bodovni zaostatak "Plavaca" u odnosu na vodeći Mančester Siti.

"Razlozi ovako loših rezultata rezultat su spleta nekoliko okolnosti. Znam samo da Murinjo 'čupa kosu' i čini sve da se ekipa vrati na pobednički kolosek. Ne sumnjam ni u igrače koji poseduju kvalitet i želju da se bore za interese Čelsija" dodao je Lampard.

Fudbaleri Čelsija u subotu su sa igračem manje poraženi na "Apton Parku" od Vest Hema rezultatom 2:1, a narednu premijerligašku utakmicu igraju 31. oktobra protiv Liverpula na "Stamford Bridžu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Enciklopedija
Tuesday, 27.10.2015
22:29

Murinju fali onaj njegov klasican plejmeker kakav mu je bio Snajder u Interu,Ozil u Realu...Sadasnje igrace stalno rotira na toj poziciji ne mogu da izvedu to sto je zamislio...Tu mu treba igrac koji mora stalno kada je to moguce da bude u startnih 11...Fali mu i onaj pravi zadnji vezni kakav mu je bio Esien,ili Kambiaso u Interu..I tu je poceo da rotira i tu treba neko ko ce da bude uvek u startnih 11...A za stopere ne znam sta da kazem,mogu samo da se setim kada su igrali Lusio i Samjuel u interu..U Interu gde su tada pola tima bili prosecni igraci svoju taktiku je najbolje pokazivao po meni.

avatar
I am back
Tuesday, 27.10.2015
21:51
avatar
lamps8
Tuesday, 27.10.2015
21:28

tako je legendo murinjo mora ostati trener,a jednog dana nadam se i ti ces sesti na njegovo mesto.

avatar
Shone
Tuesday, 27.10.2015
21:19

Jedina pametna izjava...naravno da treba murinjo da ostane. nadam se da uprava nece da ga smeni i da ce se izdici iz ove medijske torture! Celzi bez Murinja je kao telo bez duse!!!

avatar
Toti 10
Tuesday, 27.10.2015
21:09

Nije Murinjo kriv, a nisu ni igraci... pa ko je onda kriv ako nije neko od ta dva, da l' nisu Roman i Eva?

avatar
NIKE
Tuesday, 27.10.2015
22:28

Eva je kriva - Bane zna, mada i Roman sad uzeo poštovati ovaj FFP, a ja kažem treba skršiti 200m, nadam se da će se opametiti do Januara.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 27.10.2015
21:07

Mnogi ograniceno razmisljaju i misle da je sve u trofejima,ali kvalitet jednog trenera se ogleda u konstantnosti i trajanju...Zato je za mene Wenger 10 puta bolji trener od Murinja...20 godina je na klupi Arsenala i uvijek su u vrhu,igraju lijep i atraktivan fudbal,a stalno igraju Ligu Sampiona...Evo sad vidimo kako nije lako odrzati taj kontinuitet,moguce da Celzi sledece godine nece igrati Ligu Sampiona.

avatar
NIKE
Tuesday, 27.10.2015
22:34

Mislim da je kvalitet trenera vezan za 3 stvari: trofeje, međusobne duele i dugovječnost. Mourinho je 10 puta trofejniji od Vengera, međusobni dueli (7 pobjeda Moua, 6 remija i jedna prijateljska super kup utakmica na kontu Vengera), dugovječnost je svakako na strani Vengera, jer Mourinho da bude 10 godina bez trofeja, on bi radije sebi ruku odsjekao ili otišao u penziju, ne bi dozvolio takvo poniženje, za Mourinha jedna sezona bez trofeja u Realu, ili prva sezona u drugom mandatu na klupi plavaca je kao životni neuspjeh, a takvih 10 uzastopno bi značilo da je isti kao Venger.

avatar
Nangari
Tuesday, 27.10.2015
22:41

Wenger gospodin.