Lampard je ipak trebalo da ode u Australiju?

Autor: Janko Glavonjić
subota 13.09.2014.
15:56
Izvor: Sportske.net

Današnji meč između Sitija i Arsenala na kojem je debitovao Frenk Lampard za Siti, otvorilo je široku diskusiju, ali jedan njen smer baš i nije u fokusu...

Beta/AP Photo/Craig Ruttle
Beta/AP Photo/Craig Ruttle

Povezane vesti

Rasprava navijača na tviteru i ostalim društvenim mrežama, koju smo već videli kada je Lampard po prvi put uslikan u dresu Sitija možda je neopravdano zasenila samu igru bivšeg fudbalera Čelsija, koja je na ovom meču bila daleko od impresivne.

Lampard je izdržao samo 45 minuta sa pokretljivim veznim redom Arsenala i bio je jedan od najslabijih igrača u timu Sitija u prvom poluvremenu, pa ga je Pelegrini opravdano zamenio na poluvremenu.

Bilans Lamparda je bio žuti karton, slabo kretanje, i doduše, jedno odlično dodavanje ka Silvi koje je na žalost Sitija ostalo neiskorišćeno.

Ipak, posle ovakvog meča, vidi se da je Murinjo bio u pravu kada je pustio Lamparda da ode i da još malo igra fudbal u manje zahtevnoj ligi, a odluka Lamparda da se vrati u Premijer ligu za sada se pokazuje kao pogrešna.

Pošto je i Australija bila opcija za pozajmicu, bolje bi mu bilo da je otišao tamo, ovako teško da će dobijati još puno prilike u derbi mečevima...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke