Lam kritikuje "Najk" zbog Gecea

  • 09. jul 2013.

  • 21:25

  • Izvor: Sportske.net

Filip Lam, štoper Bajerna iz Minhena, kritikovao je "Najk" zbog naloga Geceu da nosi njihovu majicu prilikom predstavljanja ovog igrača u Bajernu iz Minhena.


Bavarci imaju sponzorski ugovor sa "Adidasom", čiju su opremu u obavezi da nose tokom svih zvaničnih događaja ovog kluba.

On i Kirhof su noasili opremu kompanije "Najk", i zbog toga ih je Bajern kaznio.

"Mislim da ni Jan ni Mario nisu imali lošu nameru. Mislim da im je dat nalog da nose te majice na otvaranju", rekao je Lam.

"Oni nisu bili ni svesni šta su uradili. Ovakav marketing je u suprotnosti sa ugovorom koji naš klub ima sa "Adidasom"", dodao je on.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Ubitačni Bejl!

Velšanin je direktno učestvovao u 36 pogodaka na svojih 39 utakmica za Real Madrid ove sezone. Sinoćni gol je bio njegov 20. u sezoni i najbitniji, 16 puta je asistirao.

36

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Prva strana

Vujošević vs Čović - Nerešeno!

Arenu će i gladijatori i zapenjeni plebs napustiti uvereni da su pobedili, iako je zapravo jasno da će biti nerešeno. Problem je što u barutani u kojoj su Čović i Vujošević odlučili da održavaju svoje borbe svi postaju publika...

Dalje...