Lam kritikuje "Najk" zbog Gecea

  • 09. jul 2013.

  • 21:25

  • Izvor: Sportske.net

Filip Lam, štoper Bajerna iz Minhena, kritikovao je "Najk" zbog naloga Geceu da nosi njihovu majicu prilikom predstavljanja ovog igrača u Bajernu iz Minhena.


Bavarci imaju sponzorski ugovor sa "Adidasom", čiju su opremu u obavezi da nose tokom svih zvaničnih događaja ovog kluba.

On i Kirhof su noasili opremu kompanije "Najk", i zbog toga ih je Bajern kaznio.

"Mislim da ni Jan ni Mario nisu imali lošu nameru. Mislim da im je dat nalog da nose te majice na otvaranju", rekao je Lam.

"Oni nisu bili ni svesni šta su uradili. Ovakav marketing je u suprotnosti sa ugovorom koji naš klub ima sa "Adidasom"", dodao je on.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Ne sviđa mi se način na koji je otpušten Mojes, Junajted je sebe predstavio u negativnom svetlu.

Gari Nevil

Gari Nevil

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...