Lakazet prelazi u redove velikog rivala?

Autor: Dragan Milosavljević
subota 06.06.2015.
16:23
Izvor: Sportske.net

Mladi francuski napadač bi mogao da bude zvezda prelaznog roka kada je Liga 1 u pitanju.

Beta/AP Photo/Jacques Brinon
Beta/AP Photo/Jacques Brinon

Povezane vesti

Jedan od najtraženijih napadaču u Evropi u ovom trenutku je Aleksandre Lakazet.

Sjajnim partijama u dresu Liona privukao je na sebe pažnju brojnih evropskih velikana.

Kako prenose mediji iz Francuske, on je vrlo blizu prelaska u redove velikog rivala, PSŽ-a!

Prema informacijama koje dolaze iz zemlje "Galskih petlova", dva kluba su veoma blizu dogovora.

Visina obeštećenja se još uvek ne zna, sli ono što je poznato jeste činjenica da bi on potpisao ugovor na 5 godina, s tim što bi i naredne sezone nosio dres Liona kao pozajmljeni igrač "Svetaca".

Da li će doći do relaizacije ovog transfera, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Sunday, 28.06.2015
02:29

Hm znaci ide ili ibra ili kavani ili ce ovaj da grije klupu ...

avatar
Делија_момак
Tuesday, 16.06.2015
09:19

Помислио сам да прелази у Сент Етјен

avatar
ale fcv
Tuesday, 16.06.2015
04:17

Voleo bih da ga vidim u Celsiju.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 06.06.2015
17:26

Lion ima odlicnu ekipu, mogu daleko da doguraju u LS i u ligu sl. sezone, tako da bi trebao da ostane Lakazet.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 06.06.2015
16:51

ono sto sam vec napisao to je sasvim normalnom u svima ligama da igrac predje u rivala samo to je nemoguce u engleskoj jer oni izbjegaju da pojacaju konkurenciju i svoje najbolje igrace iskljucivo prodaju van engleske. i onda hlupe spanska liga jaca od engleske,u spanskoj ligi igraci iz sevilje,valensije, itd bez ikakvih problema predju u real i barsu dok je ne zamislivo da igraci iz top 4 tima engleske lige predju u redove konkurenta...evo najsvjeziji podatak je da liverpul nije preko 50 godina prodao igraca man.untd,isti stav prema konkurentima imaju i drugi timovi iz top 4 ne daju svoje igrace njima radije ih salju u druge zemlje i lige.

avatar
Nikola M.
Saturday, 06.06.2015
17:21

To nije nešto što je baš ustaljena i uobičajena praksa premijerligaških klubova, ima bogami primera poslednjih 5 - 6 godina, da su igrači iz klubova PL, prelazili u klubove rivala. Mata iz Čelsija u Junajted, Velbek iz Junajteda u Arsenal, RVP iz Arsenala u Junajted, Nasri, Adebajor, Kliši iz Arsenala u Siti, Tevez i Hargrivs iz Junajteda u Siti, Staridž iz Čelsija u Liverpul, evo sad Milner iz Sitija u Liverpul, možda i Sterling i Čeh, u dogledno vreme, pojačaju nekog konkurenta itd. Nije baš da premijerligaši ne pojačavaju konkurente...

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 06.06.2015
19:46

nismo se razumili ja govorim o top igracima da nikad nebi pustili ih u protivnicki klub evo pitanje dali bi azara celzi pustio u jedan od tih klubova,idemo dalje dali bi arsenal pustio sanceza,ili matica fabregasa,runya itd jer poznat je stav engelskih klubova da ne pojacaju direktne konkurente za titulu,ponudu za bejla kao i modrica bila je bolja finanski od man.untd ali predsednik totenhema je to odbio,kazete van persi navijaci to ne prastaju zvizde mu,stav engleza je takav gledaj pompe oko sterlinga naslov da predje u junajted ko bomba,dok lakazet ili bilo koji drugi igrac bez pompe prelaze tako u konkurentne timove,evo najbolji igrac ili jedan od najboljih igraca sevilje prelazi iz sevilje u barsu bez pompe ovaj vidal,ja branim stav oko jacine lige ja tvrdim da su engleski timovi sami sebe pokopali puneci barsu i real svojim najboljim igracima i napravili su toliki jaz izmedju engleskih i spanskih klubova,pogledaj okosnicu real i barse cine igraci koji su dosli iz engleske lige...ja i dalje tvrdim da je barsa i real spanska liga a ako neko zaluta i osvoji i prekine ih to se desi 1 u 10 godina da at.madrid ili neko drugi ih prekine,,u reaul i barsi trenutno igraju najbolji igraci svjeta ili nije tacno? u barsi bi i ja moga biti trener samo ima kzes izadjite i uradite ono sto najbolje znate sta im imas vise pricati ili ih nesto uciti..

avatar
Susaeta
Saturday, 06.06.2015
18:17

Van Persi iz Arsenala u Mancester, Milner iz Sitija u Liverpul cisto da ti kazem da nije bas toliko kao sto ti kazes.

avatar
England
Saturday, 06.06.2015
16:48

Ovo bi mu bio jako los potez.