Lajpcig pobedio pred derbi, novi poraz Hamburga

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.12.2016.
17:23
Izvor: Sportske.net

Pet mečeva u Bundesligi u standardnom terminu od 15:30, videli smo novu pobedu Lajpciga i novi poraz Hamburga.

Povezane vesti

Nakon poraza u prošlom kolu od Ingolštata, RB Lajpcig se vratio na pobednički kolosek, mnogi će reći u pravom trenutku, pred derbi meč sa Bajernom iz Minhena na Alijanc Areni za par dana.

Lajpcig je danas bio daleko bolji rival od Herte koja je poražena nakon dužeg vremena sa 2:0.

Od samog starta je Lajpcig nametnuo svoj ritam, bili su daleko bolji rival, a na kraju su pobedili golovima Vernera i Orbana.

Augsburg je bez Gojka Kačara u startnoj postavi savladao Borusiju iz Menhengladbaha, bio je 1:0 u korist domaćina, a jedini gol na meču postigao je Hintereger.

Ponovo u Kelnu nismo gledali Mladenovića i Jojića, njihova ekipa je danas na gostovanju Verderu uspela da stigne do boda.

Upravo je Keln poveo u 28. minutu preko Rundevsa, da bi Gnabri uspeo da izjednači u 40. minutu.

Junak dana je svakako Dani Laca iz Majnca. On je postigao neverovatna tri gola iako igra na poziciji zadnjeg veznog u uzbudljivoj utakmici protiv Hamburga.

Gosti su došli do prednosti preko Vuda na asistenciju Oštroleka, da bi Laca izjedačio u 35. minutu meča. Sa još dva gola u nastavku Laca je rešio pitanje pobednika i doneo Majncu nova tri boda.

Filip Kostić je bio starter, odigrao je ceo meč.

Šalke i Frajburg su odigrali nerešeno, 1:1, na Veltins areni u Gelzenkirhenu.

Niderlehner je doveo goste u prednost, da bi Konopljanka izjednačio u 74. minutu meča. Matija Nastasić danas nije igrao zbog povrede prepone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke