Lagana pobeda Benfike uz povredu Živkovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.02.2017.
23:26
Izvor: Sportske.net

Dvojica srpskih fudbalera učestvovali su u pobedi Benfike nad Aroukom od 3:0.

EPA/MIGUEL A. LOPES
EPA/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Kostas Mitroglu je najveći junak nove pobede Benfike, 16. u prvenstvu za ostanak na prvom mestu na tabeli.

Ekipa koju predvodi Rui Vitoria uspela je da izdrži čitavo poluvreme sa igračem manje i da slavi novu pobedu u prvenstvu - 3:0 protiv Arouke.

Grčki fudbaler Kostas Mitroglu je sa dva gola u prvih 35 minuta meča doneo veliku prednost domaćinu, prvi na asistenciju Žonasa, glavom je skrenuo loptu u mrežu, da bi drugi gol postigao nakon prodora Eliseua po levoj strani.

Ipak, u 42. minutu golman Ederson dobija crveni karton pošto je napravio faul na 40 metara od gola, pa je Benfika ostala sa igračem manje. Mitroglu je odmah morao da izađe...

To nije sprečilo igrače Benfike da nastave sa napadima i u drugom poluvremenu, a novi gol smo videli u 49. minutu meča kada je Kariljo na sjajan način uspeo da savlada protivničkog golmana za konačnih 3:0.

Ljubomir Fejsa je odigrao čitav meč, dok se Andrija Živković povredio pred kraj utakmice, nije izgledalo naivno pošto se nije vraćao na teren nakon što se uhvatio za desnu nogu.

Ipak, prve informacije govore da se radi o lakšoj povredi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 11.02.2017
02:19

Samo da ZIle nije teze povredjen tek se vratio u nekaku formu.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
14:46

Mirana, najveci klub jugoistocne Evrope je jedan rumunski klub, a najveci klub istocne Evrope je Dinamo Kijev. Da li je moguce da ti ne znas kada je c. zvezda osvojila Kup evropskih sampiona?! Tamo si napisao da je to bilo '92, prosto neverovatno...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.02.2017
14:04

Nije Steaua nego Stjaua, a to nije nikakav argument. Oni imaju 2 finala KES i sijaset grupnih ucesca u LS i LE (ranije Kup UEFA), nista oni manji klub nisu od cz. Da je zvezda igrala protiv Rivera '91 kao i Bukurestanci pet godina pre toga, nisam bas sigurna da bi osvojila Interkontinenalni kup, cak i tada su imali lakseg protivnika nego vecina klubova iz Evrope, ali dobro, kad imas srece, onda imas. Po tebi je onda Notingem Forest najveci klub u tom nekom drustvu iako npr. ima samo 1 domacu titulu.

avatar
Sunday, 12.02.2017
02:07

OK desi se neka gresak Steaua ne moze biti veca od Zvezde kad nema titule u Svetskog sampiona.