Lacio smenjuje trenera!

Autor: Boban Filipović
petak 18.03.2016.
16:18
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose da će Stefano Pioli platiti ceh zbog loših rezultata Lacijala u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Kap koja je prelila čašu bila je eliminacija od praške Sparte u Ligi Evrope. Italija je tako ostala bez predstavnika u evrotakmičenjima, Česi su sinoć razbili rimske 'Orlove' na Olimpiku i potpisali presudu Pioliju.

Razočarani navijači Lacija su jutros žestoko prostestvovali ispred trening centra 'Formelo', a mediji na Apeninima saznaju da je predsednik Klaudio Lotito već doneo odluku da smeni trenera.

Utakmica u domaćem šampionatu protiv Milana na 'San Siru' u nedelju biće poslednja Piolijeva na klupi 'Lacijala', a prelazno rešenje će po svoj prilici biti trener omladinaca i bivši napadač Lacija Simone Inzagi.

Na devet kola pre kraja sezone u Seriji A Lacio se nalazi na osmom mestu na tabeli sa čak 26 bodova manje od lidera Juventusa i 13 bodova je daleko od ekipa koje se nalaze na pozicijama koje garantuju plasman na evroscenu naredne sezone. U odnosu na prošlu sezonu, kada je ekipa završila treća na tabeli i igrala finale Kupa Italije, ovo je veliki korak unazad, a kao i obično ceh će platiti trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
*** T O P G U N **
Friday, 18.03.2016
18:09

Da bi dao Bog da crko ovaj necesni Lotito i njegov sportski direktor tz siptar igli tare...inzagi trenjer, ne moguda verujem place mi se...Boze izbavi ne od lukavijeg

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 18.03.2016
17:35

Ko je igrao na Lacio ne samo da je pare bacio,nego je i kucu bacio i sebe upropastio.