Lacio okrenuo protiv Milana, Super Pipo blizu otkaza!

Autor: Boris Jovanović
subota 24.01.2015.
22:43
Izvor: Sportske.net

Milan poveo i to je bilo sve, Lacio u nastavku okrenuo rezultat i otpisao "Rosonere" iz borbe za ozbiljne stvari ove sezone. U utorak dva tima igraju u kupu, to bi mogla da bude poslednja utakmica Inzagija na klupi.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Milan je vodio u prvom delu, a fudbaleri Lacija su bili besni na sudiju Macolenija. On je propustio čini se da svira dva penala za Rimljane, jedan na startu posle duela Bonaventure i Radua, drugi u finišu kada je Mekses povukao Maurija.

"Rosoneri" su poveli nakon desetak minuta, greška Baste, Menez ne prašta, muk na "Olimpiku".

Ali, posle toga je Milan bio u podređenom položaju, imali su mnogo problema da zadrže loptu u svom posedu, ređale su se opasne situacije, najbolje šanse su imali Klose i Kandreva, sjajno je branio Dijego Lopez.

Ali, u nastavku preokret i to za pet minuta.

Parolo je izjednačio već u 47. minutu, kasnio je Poli, Klose je asistent, 1:1.

Četiri minuta kasnije velika greška Montoliva, Klose sam pred Lopezom, Nemac ovakve poklone ne propušta, 2:1.

To je šokirali Milan, nemoćno su delovali, iako su uglavnom imali loptu u svom posedu.

Lacio je imao bolje šanse do kraja, probao je Parolo, mogao je i Mauri da spretnije reaguje i dotuče Milaniste.

I onda desetak minuta pre kraja, akcija Kandreve, spetljao se Đorđević koji je zamenio Klosea, sapleo o loptu, naleteo je Parolo, 3:1 za Lacio i kraj nade.

Milan je ponovo izgubio, Pipo Inzagi je pred krajem puta, dva tima će se sudariti u kupu u utorak na "San Siru". Ako Milan ne uđe u polufinale, legendarni napadač će biti smenjen.

Inače, Đorđević se prilikom akcije povredio...

U samom finišu, divljačko ponašanje Filipa Meksesa, nije da nismo navikli, probao je da zadavi Parola, Francuz se opet obrukao i dobio crveni karton.

U prvom meču dana Kaljari je savladao Sasuolo i osvojio dragocene bodove u borbi za opstanak. Sardi su poveli golom Rosetinija, u nastavku je uspeo da savlada i svog golmana Brkića, ali nije dugo trajala radost gostiju. Duje Čop pojačenje Kaljarija iz Dinama donosi pobedu "Isolanima", drugu u tri meča od kada je Zola preuzeo kormilo. Uz dve pobede kod kuće, imaju i bod iz Udina prošle nedelje.

Golove iz Rima možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke