Lacio odneo ceo plen sa ''Mapeija''!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2017.
19:53
Izvor: Sportske.net

Još jedna važna pobeda ''Nebesko plavih'' u pohodu na plasman u Ligu šampiona.

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Rimljani su u prošlom kolu protiv Kaljarija (0:0) samo nakratko prekinuli svoju seriju pobeda, jer su se već večeras vratili na pobednički kolosek.

Lacio je u meču 30. kola kao gost na ''Mapšei'' stadionu savladao ekipu Sasuola rezultatom 2:1 i tako nastavio poteru za trećeplasiranim Napolijem, koji sutra u derbiju kola dočekuje vodeći Juventus.

Inzagijev tim je do večerašnjeg trijumfa došao posle preokreta, pošto je najpre Berardi u 26. minutu iz penala doveo ekipu Sasuola u vođstvo.

Na izjednačenje se čekalo do finiša prvog poluvremena, a onda je u 42. minutu Anderson proigrao Imobilea u kaznenom prostoru, napadač Lacija je uspešno izbegao ofsajd zamku i iskosa sa leve strane zatresao mrežu - 1:1.

Taj rezultat je ostao na snazi do 84. minuta, kada je štoper Sasuola Aćerbi postigao autogol, kojim je Lacio došao do sva tri boda u ovom meču.

Naš Sergej Milinković Savić je bio starter u pobedničkoj ekipi i odigrao je svih 90 minuta. Filip Đorđević i Dušan Basta su ovu utakmicu ofgledali sa klupe za rezerve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke