Lacio ne igra tipičan italijanski fudbal?

Autor: Beta Beta
utorak 18.08.2015.
00:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Bajera iz Leverkuzena Rodžer Šmit rekao je da ne očekuje da će Lacio igrati "tipičan italijanski fudbal" u predstojećem meču ta dva kluba u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

BETA/AP Photo/Ng Han Guan
BETA/AP Photo/Ng Han Guan

Povezane vesti

Prva utakmica baraža za plasman između Lacija i Bajera igra se sutra u Rimu od 20.45. Revanš je nedelju dana kasnije u Leverkuzenu.

"Lacio je dobar taktički, igraju dobro, dobar su tim sa opasnim igračima. Volim način na koji igra Lacio, bili su uspešni prošle sezone, svi smo to videli. Mislim da će nas napasti, ne verujem da će igrati tipičan italijanski fudbal", rekao je Šmit, prenose italijanski mediji.

Fudbaleri Bajera sutra gostuju Laciju u prvoj utakmici baraža za plasman u Ligu šampiona. Italijanski tim nije igrao u najelitnijem fudbalskom takmičenju osam godina, dok je Bajer, s druge strane, dosta uspešniji. Bundesligaški tim je u poslednje četiri sezone tri puta stizao do osmine finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

"Ne mislim da smo favoriti, Lacio je veoma dobar tim", naveo je Šmit.

Velika uzdanica Lacija u predstojećem dvomeču biće iskusni napadač Miroslav Klose.

"Moramo da igramo kao prošle sezone. Bejer je veoma kompaktan, kreću se kao jedan, taktički su veoma dobri... Gledao sam ih prošle sezone i bio sam impresioniran. Najvažnije će biti da manje grešimo, videli smo njihove slabosti i to ćemo pokušati da iskoristimo. Želimo da iskoristimo prednost domaćeg terena, jer očekujem dve veoma teške utakmice", kazao je Klose.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 18.08.2015
08:32

Свим срцем уз Лацио у овом плеј-офу. Заслужују да се нађу у Лиги шампиона. Велика је штета што нису обезбедили директно учешће у ЛШ али имају добар тим и као што сам већ рекао, заслужују да се нађу тамо.

avatar
*** T O P G U N **
Tuesday, 18.08.2015
01:25

AVE LAZIO !!!!!!

avatar
Amar Zo
Tuesday, 18.08.2015
01:07

bice sjajan mec