Laciju samo bod, Inter opet razočarao!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.05.2015.
16:56
Izvor: Sportske.net

Promena na drugom mestu, sada je Roma bliža direktnom plasmanu u Ligu šampiona. Inter nikako da zaigra dobro u kontinuitetu. Slovenac Iličić u odličnoj formi, u Veroni odlučio stari dobri Toto!

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Odlična utakmica u Bergamu, Atalanta blizu opstanka, hrabro su se isprsili pred Laciom, imali nekoliko odličnih prilika u prvom delu, mada su Rimljani mogli da povedu preko Keite.

Na startu drugog poluvremena "Orobići" slave zasluženo vođstvo, Bjava je iz dva pokušaja savladao bivšeg klupskog druga Marketija, 1:0 za "Boginju".

Ipak, Keita i Kandreva su mogli da savladaju Sportijela, da bi Parolo desetak minuta pre kraja ipak izjednačio rezultat.

Poslednjih pola sata igrao je Filip Đorđević, imao lepu šansu u finišu da postigne gol i vrati svoj tim na drugo mesto. Ipak, ostalo je 1:1, pa sada Roma ima bod prednosti u odnosu na "Orlove" u borbi za drugo mesto.

Italy Soccer Serie A

Priključak bi mogao da uhvati Napoli, ako večeras savlada Milan na "Svetom Pavlu".

Fiorentina je veći deo posla završila u prvom delu protiv Ćezene koja je blizu Serije B.

"Toskanci su poveli sa 2:0, Josip Iličić je raspoložen, njegova tri gola u dva meča, savladao je i Bufona u sredu uveče. Tačku na meč je stavio Đilardino posle centaršuta još jednog Slovenca, Kurtića, da bi Rodrigez lepim golom doneo malo utehe Romanjolima.

Italy Soccer Serie A

Meč između Verone i Udinezea je završen pobedom gostiju, ni o čemu nije odlučivao, a rešio ga je naravno Toto Di Natale koji je na efektan način savladao Benusija posle sat vremena. Pre toga je Sala dobio crveni karton. Veneti su meč završili sa devetoricom, Rafa Markez je zbog protesta dobio crveni karton.

Italy Soccer Serie A

Inter loš protiv Kjeva, malo prilika u prvom delu, u nastavku su "Veronezi" pogodili prečku u finišu, bilo je nekih uzbuđenja, Kjevo ni u jednom trenutku nije bio u podređenom položaju. Na kraju, remi bez golova, posle par boljih partija ponovo smo videli da je Inter daleko od ozbiljnog tima.

U matine terminu Roma je savladala Đenovu i preuzela drugo mesto, juče bez golova u duelu Sasuola i Palerma, dok je Juventus pobedom na "Marasiju" protiv Sampa osvojio 31. titulu.

Rezultati:

Sampdorija - Juventus 0:1
Sasuolo - Palermo 0:0
Roma - Đenova 2:0
Atalanta - Lacio 1:1
Inter - Kjevo 0:0
Verona - Udineze 0:1
Fiorentina - Ćezena 3:1
Napoli - Milan 20:45

Sutra:

Kaljari - Parma 20:45

Sreda:

Torino - Empoli 15:00

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
*** T O P G U N **
Thursday, 07.05.2015
17:35

Ajmo Lacio samo naprjed..moramo da izdrzimo do kraja...AVE LAZIO!!!!!!!!!!!!!

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 03.05.2015
19:50

''Kijevo ni u jednom trenutku nije bio u podredjenom polozaju'' dokaz da novinar nije pogledao ni minut utakmice! Kijevo nije izlazilo iz 16-erca 90 minuta,al ipak svaka cast za organizovanost u odbrani!

avatar
Oldboy
Sunday, 03.05.2015
20:39

Sreća pa novinari mogu po zakonu da pišu neistine, inače bi većina bila u zatvoru

avatar
Misosesic
Sunday, 03.05.2015
20:39

U drugom poluvremenu kijevo je imalo 42% posed lopte to se ne moze izvesti u 16 metara.Inter jeste bio bolji ali ti ga malo pretera.

avatar
Sunday, 03.05.2015
18:55

sto je to razocaranje,imaju Mancinija exexex :D?

avatar
Denis Split
Sunday, 03.05.2015
17:42

Stvarno ne kužim šta je u Mancinijevoj glavi. Drži u igri Guarina i Brozovića, a klupu mu griju Kovačić i Shaqiri(Podolski). Inter treba boljeg trenera, prošlo je Mancinijevo vrijeme.

avatar
Jugluk
Sunday, 03.05.2015
17:38

Moj prvi komentar, a niste mi objavili...malo objektivnosti pri pisanju vesti, hvala.Poz citaocima i momcima koji redovno komentarisu,vas sa fan! :)

avatar
Jugluk
Sunday, 03.05.2015
17:27

Poz svima, ovo je moj prvi komentar na sportske net.Redovno citam vesti i komentare i cesto se lepo nasmejem :) i veliki pozdrav svim momcima koji redovno komentarisu. Vec godinu dana citam i stojim po strani i stvarno volim da citam vesti na ovoj stranici, ali brate, preteraste! Par puta sam toliko bio iznerviran, da sam pozeleo da vise nikada ne posetim vas sajt. Kad god je neka vest vezana za Inter i igru ekipe, uglavnom je laz. Upravo sam pogledao utakmicu, Inter je u prvom poluvremenu imao 2 precke i to ceo svet vidi kao 2 dobre sanse. Da ne pricam o ostatku meca. Nije bilo bas najbolje izdanje Intera, ali kakva je ovo vest?! Kjevo pogodilo precku, a Inter nije?! 75% posed, ili tako nesto, a Kjevo nije bilo podredjeno? 3 puta vise suteva, itd? Ovo je sport, u takvim vestima i izvestajima zahteva se objektivnost, informacije potkrepljene tacnim podacima, tu nema mesta za improvizaciju i nametanje svojeg misljenja. Krajnje je jednostavno.

avatar
Jugluk
Sunday, 03.05.2015
17:11

Ovo je moj prvi komentar na vasoj stranici, stalno citam vase vesti i komentare citaoca, ali, objektivno, stvarno niste objektivni u vestima koje su vezane za Inter, a sada ste stvarno preterali! Gledao sam utakmicu, prvo poluvreme 2 precke za Inter i dosta izglednih prilika,itd. Cinjenica je da nisu bas najbolje igrali, ali dajte malo objektivnosti, potkrepljene podacima koji su tacni! Poz svim momcima koji redovno komentarisu, stalno citam komentare i cesto se lepo nasmejem. :)

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 03.05.2015
17:06

Sacekajte nocas Milan, da vidite sta znaci ocajna igra.