Kvaljarelin HOROR - Pedofilija, Kamora, droga, ucena i sve to od policije!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.03.2017.
10:46
Izvor: Sportske.net

Kada ovo pročitate, shvatićete da niko nije bezbedan. Italijanski reprezentativac otvorio dušu, njegov život je pet godina bio pakao!

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Priča zvuči neverovatno, ali je istinita.

Fabio Kvaljarela je morao da ode iz Napulja, praktično zavičaja i kluba koji obožava, zbog maltretiranja i to od strane policajca.

"Svaki put kad odem u Napulj, doživim uvrede i optužbe, ljudi veruju da sam otišao u Juve zbog novca", kaže napadač Sampdorije.

"To nije istina, da sam mogao, ostao bih u Napulju do kraja karijere, 11 golova u tom dresu za mene vrede više od 100 drugih koje sam postigao"
, dodao je nekadašnji reprezentativac.

On je igrajući za Torino dao gol Napoliju, izvinio se navijačima, a onda su ga pristalice "Bikova" prezrele i morao je da napusti klub i ode u Đenovu.

Ali, šta se dogodilo u Napulju?

Kvaljarelu je maltretirao policajac Rafaele Pikolo koji je osuđena na 4 godine i 8 meseci zatvora.

Sve je počelo time što je Kvaljarela verovao Pikolu, jednom mu je objasnio da ima problem sa šifrom za kompjuter i ovaj je to rešio.

A onda je počeo pakao. Fudbaler je dobijao anonimna pisma sa slikama golih devojaka, optužbe za pedofiliju, za veze sa Kamorom, nameštanje utakmica i dilovanje droge.

Njegov otac je dobijao preteće poruke da će mu razneti kuću ili da će ga upucati.

"Stalno sam se osećao da me prate, nadgledaju, a sam nasilnik je bio u mojoj kući, kao deo porodice. Pričao nam je kako policija radi na slučaju, čak pominjao da su našli neke otiske i tvrdio da su blizu da reše slučaj"
, dodao je Kvaljarela.

"Čak je navodio imena, ja nikome nisam smeo da kažem, ni braći. U naše ime on je odnosio žalbe u policiju, koje naravno nije predavao. Čak je i u klub stizala informacija da se nudim drugim klubovima, i da ne bi trebalo da igram jer sam pregovarao sa Juventusom. Na kraju, je moj otac shvatio šta se dešava i ko stoji iza svega. Motiv je bila ucena, saznali smo posle provere u policiji. On nikada nije podneo nikakvu prijavu", završio je Kvaljarela tužnu ispovest.

Na kraju je rekao da bi se sutra vratio u Napoli i da je to njegov klub, kao i da mu teško pada to što su ga optuživali ne znajući šta se krije iza njegovog odlaska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Friday, 03.03.2017
00:17

Policajac mu namesta nesto oko kompa...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 02.03.2017
13:56

Razumem i znam da ima korumpirane policije svuda,ali najvise me zanima kako je profesionalni fudbaler i reprezentativac Italije dosao u situaciju da mu obicni policijac namesta neku sifru za komp?

avatar
Barcelonista
Thursday, 02.03.2017
18:16

Ne mislim da vrijedjam ili slicno, ali jedan obican fudbaler ima mozga koliko i jedan obican slavuj :-). Brate on kad vidi znacku, vjerovatno misli Amin! Sto ce, zato zna igrat fudbal, sto je najjace ima mnogo ovakvih primjera i u ostalim sportovima.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 03.03.2017
12:28

Ma ok i to,ali ovaj fudbaler je imao toliko para da je mogao Bil Gejtsa da angazuje da mu popravi komp,jos uz to svi koji imaju vise para su uglavnom i bahati,pa meni sada da dodje policajac i ponudi se da mi popravi nesto samo bih ga cudno pogledao i nastavio dalje

avatar
mak_juventino
Thursday, 02.03.2017
11:50
avatar
Ton4i
Friday, 03.03.2017
14:47

U ovom biznisu zvanom fudbal nevinih odavno nema...