Kvalifikacije za LŠ - Teške muke APOEL-a, Kopenhagena i Rozenborga

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.07.2017.
21:49
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi rezultati u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

APOEL je danas prvi uspeo da izbori plasman u treću rundu nakon pobede nad ekipom Dudelanža iz Luksemburga. Ukupan rezultat je 2:0, u obe utakmice Kiprani su slavili.

U drugoj je jedini gol postigao De Kamargo.

Protivnik APOEL-a će u trećem kolu biti Vitorul.

Na opšte iznenađenje, Kopenhagen je danas izgubio, ali nije ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Oni su danas poraženi sa 1:2 od Žiline, ali su zahvaljujući pobedi od 3:0 u prvom meču (tri gola Andrije Pavlovića) prošli dalje. Pavlović je igrao i danas, ali od 67. minuta utakmice.

Kopenhagen će u trećem kolu igrati protiv Vardara.

Kukeši iz Albanije je uspeo da savlada Šerif, ali je moldavski predstavnik otišao dalje zbog pobede u prvom meču od 1:0.

Danas je bilo 2:1, nedovoljno za Albance. Pejić i Emini su doneli prednost Albancima od 2:0, Bajala je smanjio i doneo prednost gostima u ukupnom skoru zbog gola u gostima, a onda je Pejić promašio penal za prolazak dalje.

Šerif će u trećem kolu igrati protiv Karabaga.

Rozenborg je takođe učesnik trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali teže nego što se očekivalo. Nakon prve utakmice u Irskoj protiv Dandalka bilo je 1:1, a danas su gosti iz Irske poveli golom Gartlanda posle kornera. De Lanlaj je izjednačio u 43. minutu, otišlo se u produžetke, a tamo je Vilhjalmson doneo pobedu Norvežanima. Igrao je i naš fudbaler, Milan Jevtović, odigrao je čitav meč i odigrao ulogu kod drugog gola.

Rozenborg čeka pobednika meča Linfild - Seltik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke