Kvalifikacije LŠ - APOEL razbio Hadžijev Vitorul u produžecima

Autor: Boban Filipović
sreda 02.08.2017.
21:35
Izvor: Sportske.net

Kanonanda prvaka Kipra u ekstra-tajmu u Nikoziji, identična onoj Zvezidnoj protiv Kajzerslauterna na 'Marakani' pre dve decenije.

EPA/STEPHANIE LECOCQ
EPA/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Šampion Rumunije je došao da Kipar da pokuša da odbrani minimalnu pobedu od pre osam dana pred svojom publikom, ali nije uspeo u toj misiji.

APOEL je zahvaljujući golu Karlaoa iz 54. minuta anulirao Vitorulovih 1:0 iz Rumunije, a kako se rezultat nije više menjao do kraja regularnog toka utakmice, odluka je pala u produžecima.

A u produžecima - rapsodija Kiprana.

Već posle četiri minuta u prvom produžetku APOEL je postigao dva gola, strelci su bili rezervista Merkis i De Kamargo, i tako praktično overio plasman u plej-of. U polsednjim trenucima prvog poružetka viđen je i treći gol u mreži gostiju u ovom periodu igre, još jedan rezervista, Efrem, postiže gol za velikih 4:0.

Tako se i završilo, šampion Kipra je četvrti tim koji se plasirao u četvrtu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle prvaka Azerbejdžana - Karabaga, te Viceđampiona Rusije - moskovskog CSKA i  češkog šampiona - praške Slavije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke