Kvadrado došao da osvoji PL, usput i srušio Čelsijev sajt!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 02.02.2015.
21:22
Izvor: Sportske.net

Huan Kvadrado i zvanično je postao novi fudbaler Čelsija, u prvom intervjuu je istakao da je najvažniji cilj da se otvori titula u Engleskoj, a od silne navale na Čelsijev sajt kako bi dobili potvrdu potpisa Kolumbijca, sajt je pao na par minuta!

Twitter, Chelsea FC
Twitter, Chelsea FC

Povezane vesti

Sudeći po navali na Čelsijev sajt, navijači ovog kluba nisu mogli da dočekaju da vide Kvadrada u plavom dresu.

Naime, u popodnevnim časovima, kada se nestrpljivo očekivala konačna potvrda da je Kolumbijac potpisao, sajt je pao na nekoliko minuta!

Kvadrado je svakako zvučno pojačanje, a u prvom obraćanju javnosti od kako je postao igrač londonskog kluba, istakao da je da se nada da će opravdati očekivanja.

"Čelsi je veliki klub i nadam se da ću opravdati očekivanja navijača. Najveća želja mi je da što pre izađem na teren i dokažem im se", rekao je Kvadrado.

Kolumbijac je istakao da Čelsi ima obavezu da osvoji trofej u svakom takmičenju u kojem učestvuje, ali da smatra da je najvažnija titula u Premijer ligi.

"Trenutno vodimo i mislim da je najvažnije da osvojimo titulu u Engleskoj. Mislim da je to najveći cilj kluba, ali siguran sam da ćemo ići na pobedu u svakom meču koji ćemo igrati", istakao je Kvadrado.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 02.02.2015
22:25

Au kako volim sto je dosao ovaj covjek! fantasticno :) Dobrodosao i ne sumnjam da ce biti odlican!nUz to ima odlicne proslave golova tako da cemo zaista uzivati u svemu sto nam pruza ovaj fudbalernJuan Cuadrado welcome to Chelsea