Kutinjo: "Želim da postanem jedan od najvećih u Liverpulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
19:06
Izvor: Sportske.net

Brazilski internacionalac Felipe Kutinjo stavio je potpis na novi ugovor sa Liverpulom a odmah nakon obavljene formalnosti izneo je svoje utiske vezane za nastavak saradnje.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno u ponedeljak, Felipe Kutinjo je danas obavio formalnost i stavio potpis na novi dugoročni ugovor sa Liverpulom.

Nakon što je parafirao novi ugovor Brazilac je u razgovoru za klupski sajt otkrio koliko je srećan što će ostati na "Enfildu" apostrofirajući pritom zahvalnost na poverenju koje mu je ukazano.

"Klub je sjajan a navijači su me uvek podržavali tako da sam već na početku pregovora o nastavku saradnje imao veliku želju da što pre potpišem novi ugovor. Danas je moj srećan dan" rekao je Kutinjo.

Momak koji je ponikao u Vasko da Gami priključio se Liverpulu 2013. godine nakon ne tako uspešne epizode u Interu.

"Liverpul mi je dao šansu i verovao u mene iako u klubu iz kojeg sam došao nisam igrao redovno. Sjajno sam prihvaćen od prvog dana a nije ni čudo jer je Liverpul velika porodica u kojoj se osećam sjajno" kazao je Brazilac.

Felipe Kutinjo

Govoreći o saradnji sa Brendanom Rodžersom i svojim željama veznim za budućnost Kutinjo je priznao da su mu trofeji i lični napredak prioritet u karijeri.

"Nadam se da ću igrati važnu ulogu u budućim klupskim uspesima. Želja mi je da postanem jedan od najvećih igrača koji su ikada igrali za Liverpul. To želim da ostvarim osvajanjem trofeja" konstatovao je Kutinjo.

Omaleni vezista obavezao se Liverpulu na vernost do 2020. godine a finansijski detalji novog ugovora još uvek nisu predočeni javnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 03.02.2015
21:06

Odlican je igrac ovaj Kutinjo. Brz, agilan, kreativan i ima kliker.