Kutinjo u lošoj formi, Rodžers ne brine!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 18.09.2014.
16:19
Izvor: Sportske.net

Poslednjih nekoliko dana sve češće se čuju kritike na račun Kutinja, koji je posle sjajnog pripremnog perioda potpuno "zatajio" od početka sezone. Ipak, njegova forma ne brine Rodžersa.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Brendan Rodžers se obratio novinarima pred gostovanje Vest Hemu u Premijer ligi. Najzanimljivija pitanja bila su vezana za Filipe Kutinja, koji je posle sjajnih igara u pripremnom periodu potpuno podbacio od početka sezone.

Navijači Liverpula, ali i mnogi fudbalski analitičari njegove loše igre, uz naravno povredu Staridža, vide kao glavni razlog za nešto slabije partije Liverpula od početka sezone.

Ipak, menadžer Liverpula Brendan Rodžers istakao je da ne brine zbog forme Brazilca.

"Ne slažem se da je Kutinjo van forme. Od kako je došao pre 18 meseci odmah je pokazao svoj raskošni talenat i mnogo je doprineo uspesima kluba.

Svako će imati loše utakmice, i oni koji se smatraju najboljim ih imaju, to je normalno. Uopšte nije pitanje da li Kutinjo može da bude nosilac Liverpula, naravno da može
", rekao je Rodžers.

Menadžer Liverpula rekao je da je potrebno vreme da ovaj novi tim profunkcioniše.

"Neko će reći da ovo nije novi tim, da smo promenili malo igrača, ali i kada se jedan igrač promeni, često se desi da se promeni i koncepcija igre, drugačije je sve.

Treba i ovaj tim da shvati koliko je vredan, da krene da pobeđuje i siguran sam da će i ove sezone sve doći na svoje mesto
", istakao je Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke