Kutinjo: "Everton se mnogo popravio, ali mi smo ispred"

Autor: Beta Beta
nedelja 26.03.2017.
16:59
Izvor: Beta

Fudbaler Liverpula Filip Kutinjo već razmišlja o sledećoj utakmici svog tima u Premijer ligi, odnosno velikom derbiju reke Mersi, rekavši da njegovi saigrači treba sve vreme da znaju samo da su ispred Evertona na tabeli.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Liverpul će 1. aprila biti domaćin ove utakmice. Everton nije pobedio Liverpul još od 2010. godine, a nije slavio u gostima još od 1999. U ovaj meč, međutim, ulazi u dobroj formi, pošto je u 2017. izgubio samo jednom. "Karamele" sada zaostaju šest bodova za četvrtoplasiranim Liverpulom.

"Ne brinu me uopšte serije i tradicija. Trenutno smo ispred njih na tabeli. To je realnost i to je sve o čemu treba da razmišljamo. Bićemo spremni. Derbi je vrlo posebna utakmica za sve, kako za navijače, tako i za igrače. Znamo šta on znači. Ljudi iz Liverpula žive za ovu utakmicu i imaju mnogo emocija, a sada još više, jer se Everton mnogo popravio u poslednje vreme", rekao je Kutinjo novinarima.

Reprezentativac Brazila je rekao da utakmica neće biti laka.

"Znamo da neće biti lako, ali znamo da moramo da pobedimo. Za naše navijače, moral i za sve. Ja ne razmišljam ni o jednom od naših rivala. Samo želim da pomognem ovom klubu da se plasira u Ligu šampiona i da završi na što boljoj poziciji na tabeli", rekao je Kutinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 26.03.2017
22:49

Volio bih da Everton dobije, da se i oni ukljuce u borbu za Evropu.

avatar
Red Demon
Sunday, 26.03.2017
20:31

Ovaj derbi cemo da dobijemo laganije nego kad budemo gostovali VBA.

avatar
Risa1993
Sunday, 26.03.2017
19:30

Bolje da misle da su ispred jer mi dobijamo timove koji su iznad nas 😆