Kurtoa spašavao Čelsi, Parižani imaju prednost

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.02.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Blaga prednost za PSŽ nakon prvog meča protiv Čelsija u osmini finala Lige šampiona, odluka pada u Londonu.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Nakon prve utakmice osmine finala Lige šampiona PSŽ ima prednost od 2:1 protiv Čelsija (poluvreme 1:1) i kao blagi favorit ulazi u drugu utakmicu ovog duela.

Plavci su došli oslabljeni na ovaj duel, nije bilo Terija, Zume i Matića, što je možda i osnovni razlog zašto nisu uspeli da dođu do nešto boljeg rezultata na ovoj utakmici.

Parižani su bili nešto bolji na samom startu meča, zaigrali su izuzetno ofanzivno, ali bez pravih prilika. Reklo bi se da su bili bliži golu, a onda prvi ozbiljniji napad na utakmici imala je ekipa Čelsija.

Baba Rahman je uputio centaršut, Dijego Košta je uputio udarac glavom iz šesnaesterca, a golman Trap je sjajno odbranio i spasio svoj tim.

Nakon toga bolja igra PSŽ-a, Markinjoš je uposlio Ibrahimovića koji nije uspeo da dobro reaguje glavom, da bi samo nekoliko minuta nakon toga Di Marija slabo šutirao iz solidno izgrađene pozicije.

Onda je došao 39. minut i gol PSŽ-a. Džon Obi Mikel je prvo napravio faul na nekih 20-25 metara od gola Kurtoe, Ibrahimović je uzeo stvar u svoje noge, šutirao, lopta je zakačila upravo Mikela i prevarila je golmana Kurtou za 1:0.

Nije to sve od prvog poluvremena.

Pred sam kraj ovog dela igre Vilijan je izveo korner, Dijego Košta je dobro zahvatio loptu, ona je došla do Obi Mikela koji od tragičara postaje junak - 1:1.

Rahman

U prvih pet minuta drugog dela igre Čelsi je bio nešto opasniji, imali su jednu priliku preko Dijega Košte koji je u kontri dobio loptu od sjajnog Vilijana i danas. Ipak, Trap je ponovo odbranio njegov udarac, ostalo je 1:1.

Nakon toga nekoliko dobrih prilika za PSŽ, Di Marija je ponovo oprobao svoju levicu, ali je Kurtoa odbranio. Posle toga Ibrahimović se oslobađa Ivanovića, ali je Kurtoa ponovo bio dobro postavljen i nije dozvolio lopti da prođe ka golu, da bi u 60. minutu Lukas i Ibrahimović nakon razmenjenog duplog pasa izradili odbranu Čelsija, ali Brazilac nije uspeo da šutira previše dobro pošto je opet taj Kurtoa bio na mestu.

U 64. minutu nova prilika za PSŽ, nakon centaršuta Ibrahimović je prvo pogodio u Baneta Ivanovića, odmah zatim je i Matuidi izblokiran od srpskog kapitena i večerašnjeg kapitena Čelsija, da bi šut Markinjoša otišao pored gola.

Usledilo je zatišje, a onda novi gol.

Anhel Di Marija je pokazao kakav je fudbaler, a Loran Blan taktičar. Tek što je ušao u igru Edison Kavani je postigao drugi gol ove sezone u Ligi šampiona, savladao je Kurtou poslavši mu loptu kroz noge iskosa sa desne strane u šesnaestercu, a prethodno je dobio fantastičnu loptu od strane Anhela Di Marije. Igrao se 78. minut.


Imao je Markinjoš još jedan šut pet minuta nakon ovog gola, ovoga puta je bio izblokiran. Ušlo se u nešto mirniji deo meča, čak je izgledalo da fudbaleri Čelsija i stručni štab tog tima i nisu toliko razočarani ovim rezultatom.

Sjajnu šansu propustio je Zlatan Ibrahimović u 90. minutu. Nakon centaršuta sa leve strane pokušao je iz prve da savlada golmana Čelsija, ali je ponovo pogodio u Kurtou koji je danas bio možda i najbolji igrač Čelsija.

Ništa konkretno u dva minuta sudijske nadoknade se nije desilo, tako da PSŽ sa zasluženom prednošću odlazi na "Stamford bridž".

Golove pogledajte OVDE.

U drugom meču današnjeg dana Benfika je savladala Zenit golom Žonasa u poslednjem minutu meča.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

121 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACM<3
Wednesday, 17.02.2016
09:47

PSG mora da shvati da se u ligi sampiona ne moze igrati sporo i bazirati se igra na tome sta ce ibra da uradi,kao sto je to slucaj u ligi...Liga sampiona se igra timski i cak stavise bolje na di mariju ili na kavanija...Ja znam to po Milanu,u ligi Ibra doktor,u ligi sampiona vidimo se,samo uspori igru jer mu je zelja prevelika...Kavani sa klupe nema nikakvog smisla

avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 17.02.2016
09:39

Jel sam rekao da ce biti 2-1 za PSZ?haha

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 17.02.2016
03:04

PSG ima busnu odbranu,sem Silve sve je "boranija".Majko moja kada cujem koje cifre se vrte kada se spominje onaj Markinjos,pa znati li sta ce njemu raditi u premier ligu,ako dodje,normalno...ja se iskreno nadam da Lester zadrzi kostur igraca,ima da bude hit i u ligu sampiona ne samo u premier,pa ja onog Soukrosa ne bih menjao ni za 10 Markinjosa.Koliko samo ima "neopevane" zvezde u svakoj ligu od lige 5-ci ali CEO kao sto je Wudvord vaznije je "ime" no sam kvalitet(pravi) igraca.Mene PSG nije uopste odusevio,kladim se u zivota svog da bi u Francuskoj ligi Sautempton,Everton,Totenhem pa i West Hem bez problema osvijili ligu.Bilo kako bilo zelim i navijam za prolaz dalje "plavcima".

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 17.02.2016
15:13

Isto kao što bi se Atletiko Madrid sprdao po Premijer ligi.

avatar
Brat Sergio (Return)
Wednesday, 17.02.2016
02:55

PSG je zasluzio i sa vecom razlikom da pobjedi veceras. Trenutno su za dimenziju vise bolja ekipa od Celzija sto su dokazali u drugom poluvremenu. Rezultat ne prikazuje pravo stanje na terenu.

avatar
Temple of the Kings
Wednesday, 17.02.2016
02:09

I posle ove utakmice PSG ostaje za mene najveća 'enigma' od svih velikih klubova. Gledao sam samo jednu jedinu njihovu utakmicu u kojoj su grizli (prošlogodišnju na SB-u kada su sa 10 igrača odučili Chelsea od fudbala), a sve ostale su odigrali onako... profesionalno. Bez obzira da li igraju dobro ili ne, vode ubedljivo ili ne, pobeđuju ili ne, ja ne videh tu nikakav 'žar' u igri (osim kod ponekog igrača u ponekoj utakmici). Recimo nešto kao grupa vrhunskih igrača sposobnih da pobede svakoga, ali ako se to može nekako u okvirima 'redovnog posla', bez da se 'mnogo grize' izvan 'ugovorene norme'.

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 17.02.2016
02:07

Kao neutralan mogu reci da je PSG bio bolji i da bi bilo nezasluzeno da je Celzi izvuko remi, u drugom poluvremenu ali ama bas nista nisu uradili. Di Marija izdominirao, Kurtoa sjajan, Kavani izdominirao iako je malo igrao, sl mec ocekujem da ce od pocetka igrati...Azar ocajan, pokusava da glumi zvezdu, ali mu ne ide, upropastio je nekoliko sjajnih kontri msm da bi trebao da promeni klub...Vilian je bio super, jedan od najboljih u Celziju... Ocekujem prolaz PSG a ali moram priznati da se Celzi popravio...

avatar
brekbaCh
Wednesday, 17.02.2016
00:43

A Trap nije spasavao PSZ ? Kakav je ovo naslov ? Znao sam da su Sportske protiv Celsija, ali da su na strani PSZa, nzm... Dobra utakmica, dinamicna i zanimljiva. PSZ dosta mrcvario i pokusavao, stvorio par prilika i po meni na srecu oba gola dali. Celsi takodje par prilika, po meni ozbiljnijih, ali Trapu svaka cast. Imamo sanse za prolaz. IDEMO PLAVCI !

avatar
Wednesday, 17.02.2016
12:05

U pravu si za jedno, Celsi imao par (dvije) prilike jednom kad su sutnuli glavom (Kosta) iz ofsajda i kad su dali gol i to je to.

avatar
Thursday, 18.02.2016
14:12

Znaci nije greska kluba? A kad je bila utakmica Barse i Celsija tada je Barselona kriv akao klub, ako zanemarimo utakmicu na Nou Kampu gdje je Barsa pokradena?

avatar
brekbaCh
Wednesday, 17.02.2016
19:05

A sta sam drugo pogresio ? .. Kostina prilika je prilika, to sto sudija nije video ofsajd, nije ni greska navijaca, ni kluba, a ni Kostina, tako da to mozes da pominjes koliko god hoces, to se desava stalno.

avatar
Nikola Nikolic
Wednesday, 17.02.2016
00:38

e jbg da je makelele dao onaj gol

avatar
Wednesday, 17.02.2016
00:33

Igrač Čelsija Rahman, igrao un skladu sa svojim prezimenom ~ BABA:-D

avatar
Ja opet Ja
Wednesday, 17.02.2016
00:32

Kakav je panj ovaj Diego Kosta to se ne radja tako cesto

avatar
Bat
Wednesday, 17.02.2016
00:27

psg bio bolji...po meni sanse za prolaz dalje pola pola

avatar
Gorčilo
Wednesday, 17.02.2016
00:15

Čelzi se jako dobro držao. Igrali su puno bolje nego prošle sezone u Parizu. Može biti svašta u Londonu. Psg me nije oduševio.

avatar
Everton FC
Wednesday, 17.02.2016
00:13

PSZ je imao sjajne prilike kod ubacivanja Maksvela, mogao je on u jednoj situaciji da sutira a umesto toga salje ocajan centarsut. Ne volim Celsi, ali volim PL kojoj trenutno treba koeficijent

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 17.02.2016
00:44

Tesko ce dobiti. Realno gledano najvece sance i ko sigurno prolazi dalje je samo Siti. Ne treba otpisati Arsenal ali tesko

avatar
PakyCFC
Wednesday, 17.02.2016
00:12

Auuu previše lako primljen drugi gol. Mogao je ono Kurtoa lako da odbrani.

avatar
Super Frank 8
Wednesday, 17.02.2016
01:48

Nije Tibo kriv za gol

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 17.02.2016
01:59

A moglo je i da ne prodje onako lopta isto,no sta je tu je

avatar
Wednesday, 17.02.2016
00:00

odlican utakmica lepa za gledanje :D obe ekipe su igrale otvoreno i lepo za oko sto se kaze :) Celzi polako pokazuje da se vraca u formu sto je dobro. Samo nzm zasto je izvukao Azara iz igre xD a usput Baba se pokazuje kao odlicno pojacanje...e sada odluka pada u Bridzu gde verujem da Celzi prolazi dalje :)

avatar
Wednesday, 17.02.2016
03:20

Celsi igrao otvoreno? :D

avatar
Wednesday, 17.02.2016
13:30

nego staaa :D mada jeste jednim delom igrao zatvorenije,tj zadnjih 20 min samo ne znam zasto :D nije trebao Azar da izlazi,da je on ostao verujem da bi bi lo nereseno

avatar
Temple of the Kings
Tuesday, 16.02.2016
23:57

Iako je PSG bio bolji i zasluzeno pobedio ovo im nije baš dobro (prvenstveno što se igre tiče, a ni rezultatski). Ibra i Di Maria zajedno nisu imali niti jedan ispravan pas u završnicama napada, Matuidi loš, a i oni koji nisu podbacili ništa posebno nisu pružili. Spori pasovi, preduga razmišljanja igrača PSG-a kome poslati loptu, dovoljno da se svi igrači Chelsea nameste kako žele. Cavani rešio iz ne tako lake situacije, ako se uzme u obzir da je na golu bio Courtois. Chelsea ni bolji ni gori od onoga što sam očekivao. Verovatno će ovo biti dovoljno PSG-u za prolaz dalje (jer će Chelsea morati da napadne na SB-u), ali će PSG morati mnogo bolje za prolaz u polufinale i finale.

avatar
BratCescFabregas#4
Wednesday, 17.02.2016
11:18

Courtoisu je lakse da brani suteve sa 30-40 metara, nego ono, razlog su njegove duge noge, treba mu vremena da se namesti, sto je Cavani iskoristio.

avatar
Temple of the Kings
Wednesday, 17.02.2016
18:20

To je tačno, ali bez obzira Courtois je fantastičan golman i nije mu lako zabiti gol iz bilo koje pozicije...

avatar
НС
Tuesday, 16.02.2016
23:56

Па овај ПСЖ нема везе с везом. Стално се мотају око шеснаестерца а не могу ништа конкретно да ураде, а имали су простора колико су хтели у више наврата. Добили су на индивидуални квалитет. Није ми јасно зашто се после првог полувремена Челси повукао и није довољно нападао, кад су у првом били, по мени, конкретнији и створили одличне прилике и још дали гол.

avatar
Benz9
Tuesday, 16.02.2016
23:53

utakmica je prevazisla sva ocekivanja...sa dosta tempa i prilika(vise nego sto se iko nadao) bilo je zanimljivo,ali ostaje zal sto celsi bar u zadnjih pola sata nije krenuo mao hrabrije jer bi dobio sigurno...ovako zasluzena pobjeda psg-a,bili su bolji taman za taj jedan gol...

avatar
brekbaCh
Wednesday, 17.02.2016
00:46

Nedostatak izmena i tanka klupa. Samo jedna izmena izvrsena, i to pogresna, usao mrtvi Oskar.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Tuesday, 16.02.2016
23:51

mene je odusevio wiliam kako igra... uz ivanovica i kurtoe naravno, ali ni ovaj golman iz psg-a nije bio bez posla...

avatar
Bratuska_Blueboy
Tuesday, 16.02.2016
23:48

dobra tekma, msm da je celsi igrao otvorenije da bi imali povoljniji rezultat ovako su se povukli i dopustili dominaciju protivnika, ali i ovaj jedan gol vredi, bice to opasna tekma u londonu nadam se da cemo to moci da ispratimo na rts1

avatar
zeks
Tuesday, 16.02.2016
23:46

Dobra utakmica i zasluzena pobeda PSG.Tesko ce Celzi sacuvati mrezu kuci,mislim da ce se ovaj dvomec resavati u produzecima,mozda i penalima.

avatar
lamps8
Tuesday, 16.02.2016
23:44

bitno je da imamo sanse da prodjemo dalje,odbrana je odlicno odigrala obzirom koliko je uigrana baba sasvim solidan,azar opet razocarao.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 16.02.2016
23:43

Baš lep fudbal igra PSZ.

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 16.02.2016
23:43

Bolji tim je pobjedio, i to aplsolutno zasluzeno. Mada, nista jos nije gotovo, ne treba otpisivati Celzi, stare su to funjare.

avatar
hadzimontagic
Tuesday, 16.02.2016
23:43

Gdje Murinjo radi, ostavlja duboke tragove. Ovaj Celzi samo zna da se brani.

avatar
Stefaninho
Tuesday, 16.02.2016
23:43

Bane odigrao bez greske!

avatar
John Cena
Tuesday, 16.02.2016
23:43

Di Maria je fantastican fudbaler. Pokazuje svima da je prosla sezona u Engleskoj bila samo period adaptacije ali on evo u LS pokazuje kakav je majstor u pitanju

avatar
West London
Tuesday, 16.02.2016
23:42

PSG je zasluženo dobio,diego se trudio ali nije ga išlo,sredina je prevelik problem,ostavlja se velik prostor,otvaraju se rupe,rezultat je povoljan,ali tibaut je fantastično branio,jedna mi stvar kod hiddinka nije jasno zašto gotivi oscara,izlazi na trappa 1 na 1 skoro pa i nije loptu dirnuo,maneken,bilo je pitanje vremena kad ćemo gol primiti,previše smo se povukli,što nije dobro,u drugom susretu na Stamfordu treba napasti,ionako nam je sezona za zaborav,nek igra visoki presing,čestitke PSG-u na zasluženoj pobjedi,mada mislim da je još sve otvoreno.

avatar
lamps8
Wednesday, 17.02.2016
00:24

oskar ne igra fudbal vec vise od godinu dana,ne znam sta mu je,ja bi njega stavio da igra cm-a mislim da bi se tu bolje snasao.

avatar
Sportski Paćino
Wednesday, 17.02.2016
20:18

Kap da je odjednom zaboravio da igra fudbalnJa bih licno bas voljeo da proigra ali ne cini mi se da ce to da se desi

avatar
Super Frank 8
Wednesday, 17.02.2016
01:52

Da se ja pitam prodao bih ga, sigurno ce neko ponuditi 50-60 miliona :)

avatar
Dropkick Murphys 01
Wednesday, 17.02.2016
00:56

U sustini si napisao isti komentar kao i ja....PSz bolji,zasluzeno dobio,bilo je pitanje vremena kada ce dati gol.A mene prozivas da mrzim?Dokazi,daj ejdan primer mog komentara u kome mrzim?

avatar
West London
Wednesday, 17.02.2016
00:44

Ne bi ni ja igrao,da znam da mi je zagarntirano,ali uprava šalje igrače na posudbe,oscar se gotivi,mata,schűrrle,de bruyne otišli,cuadrado,musonda posudba,a svi bi bolke odigrali od njeg,ali on je zlatni dečko,nezz šta vide u njem ali za mene nije dobar igrač.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 16.02.2016
23:42

Gde bas Kurtoi kroz noge? Ali dobro.. Ocekivao sam opet nereseno ali sa ovim rezultatom i prikazanom igrom Psg gotovo pa sigurno prolazi. Bolje su igrali i bili konkretniji. Ibrahimovic je malo slabije odigrao ovaj mec a Kavani iskoristio datu priliku. Oskar imao veoma dobru priliku ali kako igra nije ni cudno sto je nije iskoristio. Bane solidan. Hazard opet slabo tako da ne cudi sto ga je izveo iz igre. Prvi poraz Celzija pod novim trenerom. Bice gusto u drugoj utakmici. Celzi nema sta da izgubi. Ako ne naprave nesto u LS onda je ova sezona gotova. U ligi ne mogu u LS jer je daleko.. Neverovatno

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 17.02.2016
19:07

S 34 ili 33 godine, koliko ima Ibra. I ovo mu je beton utakmica...

avatar
NIKE
Tuesday, 16.02.2016
23:40

Dobar meč, čestitke PSGu na pobjedi, kao što reče komentator odluka pada na Bridžu. Mikel po meni ključni čovjek meča na obje strane, htio bi samo da pozdravim AL Ahlija koji je rekao da će nas PSG razbiti, i takođe pozdrav za Esada i vidiš da je kontra odlično oružje kad se igra protiv tima koji je u boljoj formi.

avatar
Wednesday, 17.02.2016
00:11

Kontra je kukavicka igra. Raznio vas PSG.

avatar
ZGtopnik
Wednesday, 17.02.2016
11:22

hahaha kontra je kukavička igra, pa mi čemo sa vama iduči tj. igrati na kontru, pa da vidimo čija maca, čiju vunu prede. Chelsea odigro ok , kad god su bili nprijed djelovali su opasno, Wiliam najbolji igrač ove seznone, sramota da najbolji igrač Hazard ne igra nikako i još uvijek nema gola u prvenstvu

avatar
brekbaCh
Wednesday, 17.02.2016
00:50

Niti je Celsi igrao na kontre, niti nas je razneo. To sto vi navijaci Barselone mislite da je fudbal, kad jedan tim kruzi oko sesnaesterca i dobacuju se do besvesti, to zahvalite Gvardioli, jer ste zaboravili sta je pravi fudbal.

avatar
Wednesday, 17.02.2016
00:49

Nemaju svi napadacki trio od 300 miliona pa da igraju na 5:0.Mora se nekad i taktizirati ali to navijaci Barselone ne znaju jer je Barsina tehnika igrati tika tako a ako to ne uspeva onda probaj tika taku.

avatar
West London
Wednesday, 17.02.2016
00:24

Bolan gledaj tika-taku kani se više nas,da raznio nas Psg ma šta,ima uzvrat u Londonu.

avatar
Tuesday, 16.02.2016
23:40

Neznam sta je toliko spasavao Kurtoa ni Celsi nije bio bez sansi, ovaj PSG uopste nije jak Celzi u ovom stanju 2:1 odigrao sta bi tek bilo kada im dodje Barca, Bajern, Real... ima da ih oduce od fudbala.

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 16.02.2016
23:45

Psz nije jak?Ja ne znam sta si ti gledao,iskreno.....

avatar
Wednesday, 17.02.2016
12:50

iskreno gledam svaku utakmicu realno sto mozes videti i po mojim komentarima i ako sam pristalica Celsija moje misljenje je tacno u mom pogledu a kao sto vidim i ostalih NEUTRALNIH

avatar
Benz9
Tuesday, 16.02.2016
23:48

veceras su vam se nudili na tacni...steta sto niste probali malo hrabrije...

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 16.02.2016
23:39

Sjajan meč , bice neizvesno mada je PSG bolji pre svega zbog duze klupe

avatar
Ter-Stegenn
Tuesday, 16.02.2016
23:39

Odlicna utakmica jedva cekam duel u Londonu, Loran Blan je dobar trener PSZ igra lep fudbal po meni Aspilikueta najbolji u Celsiju pored Kurtoe,i niste pomenuli poslednju sansu na utakmici kad je Pedro sutirao.

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 16.02.2016
23:39

Psz je bio za klasu bolji rival veceras....Potpuna dominacija u svakom smislu.Kavani je dao gol u svom stilu,mnogo mocan napadac.Celzi mora biti zadovoljan,jer su citav mec bili u podredjenom polozaju,ali dali su gol,i imace cemu da se nadaju..Opet,i Psz moze biti zadovoljan,iako im taj primljeni gol otezava stvari,ali pobeda je pobeda i u ovoj fazi to je najvaznije......Najrealnije bi bilo 2 razlike za Pariz.....Celzi ce se sigurno otvorityi u revansu,mada i pri ovom rezultatu ne moraju bas da jurcaju,jer im treba i 1-0,ali Psz ima fantastican vezni red,sjajan napad,i nema ekipe kojoj oni ne mogu dati gol u gostima.....Razlika u kvalitetu je na strani Psz,i bilo bi iznenadjenje da ne prodju......Ovaj nivo takmicenja nije za Celzi,nisu oni na tom nivou..Psz prolazi.......

avatar
West London
Tuesday, 16.02.2016
23:47

Najrealnije bi bilo da ti više ovdje ne kometiraš,svaku utakmicu eto te ko esad,mrziš,chelsea ne valja,chelsea ovo,chelsea ono zasluženo je Psg dobio,ali imao je i chelsea prilika.

avatar
Dropkick Murphys 01
Wednesday, 17.02.2016
15:20

Ja ne komentarisem samo Celzi,ako pratis,vidis da se javljam i na Arsenalu,Junajtedu,Sitiju,ponekad Juveu,ali uglavnom Englezima i ono sto je vezano za njih.To sto sam napisao da Celzi nije za ovaj rang takmicenja,mislio sam da nisu taj kvalitet da prodju dalje.Svakako da im je mesto ovde,ali ni pedalj dalje......A evo,razmenicemo misljenja posle revansa,pa cemo videti......A sve sto pisem ,ja zaista i mislim,verovatno si zamaptio moje komentare da se Celzi nece naosvajati trofeja u buducnosti,jer su oterali Murinja....A to ce se tek pokazati kolika je greska bila,oterati najboljeg kojeg su ikad imali......I to je ralno razmisljanje,bas kao sto je i Real pogresio sa Benitezom,kad su oterali Karla,i sta ja znam,da ne idem dalje.....Moje misljenje je da sa Murinjom Celzi ne bi ispao od PSz-a ove sezone...Ovako,on je otteran,Hidink nista nece uradityi,cak naprotiv.......A sve zbog toga sto De Viser vedri i oblaci,dovodi svoje igrace,trenere i sportske direktore, Celzi kao klub ne zna da ceni velicine...........

avatar
Dropkick Murphys 01
Wednesday, 17.02.2016
00:38

Ako tebi ovakav Celzi valja,onda super.Ajde molim te,posto si me vec optuzio da mrzim,nadji samo jedan moj komentar u kojem ja kao mrzim,ajde molim te,samo jedan!I molim sportske da objave ovaj moj odgovor tebi,jer bih voleo da vidim,kako ja to mrzim,ajde mi daj jedan moj komentar.Ti si navijac Celzija,i ne gledas realno stvari,ja ne navijam ni a PSz,ni za Celzi,i svejedno mi je ko ide dalje,samo kazem,kako sam ja video utakmicu..I opet ponavljam,ako je tebi ovakav Celzi dobar-uzivaj..I pronadji jedan moj komentar gde ja mrzim!Sportske objavite!

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 17.02.2016
00:01

Po čemu totalna dominacija PSG-a? Pa ona prečka Koste je bila bolja šansa od golova PSG-a budimo realni.

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 16.02.2016
23:39

Udarila plastika na plastiku,steta moglo je ubedljivije da nema kurtoe

avatar
Tuesday, 16.02.2016
23:47

Celsi bar ima vece sanse od Juventusa za prolaz uprkos tome sto Juve odmara igrace u polu profesionalnoj Seriji A.

avatar
Thierry Henry
Wednesday, 17.02.2016
15:28

Juventus, Napoli pa i Viola bi se igrali u Engleskoj.

avatar
Japanac
Wednesday, 17.02.2016
04:33

Ta polu profesionalna Seria A uzece vam 4 mesto za Ls, a Celzi ima i sanse da postane klub kao Juve ali za jedno 150 godina

avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 17.02.2016
02:11

Za nedelju dana ce se sastati pravi velikani Bajern-Juve, neka bolji pobedi!

avatar
Milos(CZV-CFC)
Tuesday, 16.02.2016
23:38

Ivanovic odigrao perfektno,ostali iz odbrane dobri. Opet si pitam zasto Oskar??? Nismo imali srece kod prvog gola ali sta je tu je jos nista nije gotovo.

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 16.02.2016
23:54

Ivanovic je u godinama,kada vise moze da pruzi kao stoper,nego kao bek...0dlican veceras....

avatar
Super Frank 8
Wednesday, 17.02.2016
01:55

Bolje na revans da igra Azpi desni bek, Bane i Terry centralni a Baba ljevi bek :) Ovaj Cahill nezna da izbaci loptu

avatar
Lol xxxxxxxx
Tuesday, 16.02.2016
23:38

Cim sam video da kavani ulazi znao sam da ce da postigne pogodat. Ocekivano su bili agresivniji od samog pocetka i zasluzili pobedu , nadam se boljoj igri plavaca na stamford bridzu.

avatar
Novak Djokovic1
Tuesday, 16.02.2016
23:38

Zasluzena pobjeda.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 16.02.2016
23:38

Ocekivano, kao sto sam i rekao pre neki dan ako izgubimo sa 2:1 mozemo da slavimo jer je moglo da bude mnogo vise ali imamo kvalitenog golmana i on je jedina sjajna tacka veceras.Prerano su se zatvorili,prvo pol. mnogo bolje i vise sansi.Neznam sta ocekivati u revansu ali jedan gol ako ne umuvamo sta vredi onda tim od 380 miliona....

avatar
brekbaCh
Wednesday, 17.02.2016
00:55

Ti ocekuj minimalan poraz kao i obicno..

avatar
Carina
Tuesday, 16.02.2016
23:38

Odlicno smo prosli. Imamo aktivan rezultat, !mogli smo da budemo deklasirani. Vezni red u Londonu treba da budu Matic i Mikel, Fabregas desetka i Kosta da tutne neki gol. Svi se loze na Ibrahimovica i Di Mariju, Matuidi i Verati drze psz

avatar
Tuesday, 16.02.2016
23:54

Samo malo dijete ne primjećuje što rade Matuidi i Verati..

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 16.02.2016
23:58

Mislis da vam odbrana moze izdrzati?Wba,Votford su vam dali po 2 komda kuci,Everton 3,jalovi Junajted je dao gol na Bridzu,Njukasl.....Zadnjih 5-6 meceva kuci,na svakom ste primili gol(ove) ukupno,primili ste 10ak golova u tih 5-6 meceva kuci...Ok,Premier liga je jedno,LS drugo,ali nisam bas ja licno siguran da Celzi moze da izdrzi,pogotovo sto mislim da Psz nece da se brani.........

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 16.02.2016
23:37

dobra utakmica...psz je prakticno razbio celsi,naucio ih fudbalu...sto puta su bili bolji po svemu i po sansama,posedu,kornerima a na kraju pobeda od samo jednog gola razlike...pobeda parizana je bila ocekivana i pre meca jer psz ima bolje igrace od celsija na skoro svim pozicijama osim golmana i desnog beka...di marija pokazao klasu uvek je bio doktor za vrhunske asistencije i neke neocekivane poteze

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 17.02.2016
00:03

A, znači ni ti nisi gledao utakmicu ?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 17.02.2016
11:19

gledao sam svih 90 minuta i plus sudijsku nadoknadu

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 16.02.2016
23:36

Odlicna utakmica,puna inteziteta.Kurtoa je napravio gresku kod gola Kavanija ali revans je potpuno otvoren iako je PSZ vise pokazao i ocigledno je jaci tim ali to ne mora nista da znaci.

avatar
Stefaninho
Tuesday, 16.02.2016
23:35

Koliko je Psg jak, ali videcete, Celsi ide dalje.

avatar
Tuesday, 16.02.2016
23:35

Je li to taj mocni Pariz, prvak Lige 1 15 kola pre kraja??Daju golove na srecu.Da Celsi nije gresio ne bi Pariz dao gol do sutra.

avatar
Realan tip
Tuesday, 16.02.2016
23:52

I ja gledam, PSZ sada da ispadne iz LS, ne bi imali sta da rade do pocetka sledece sezone.Prvenstvo vec gotovo, jedino kup njihov da igraju.Jedan od najiritantnijih sportskih kolektiva po meni trenutno.Ma da Celzi je skup dobrih igraca, imam osjecaj da su ih unutrasnji problemi kocili do sada, krecu lagano da igraju kao prosle sezone.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 16.02.2016
23:35

Pato resava utakmicu u Londonu.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 16.02.2016
23:44

Sigurno.. Ako uopste i zaigra hahaba

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 17.02.2016
14:49

Bice spreman vec za vikend protiv Sitija u FA Kup.

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 16.02.2016
23:45

Hoce, i veceras je dobro odigrao. :)

avatar
Sportski Paćino
Tuesday, 16.02.2016
23:35

Ne znam sta da kazem....nAl stvarno....nOsim da je Ivanovic izdominirao!nI da je 1:1 bio pravedan rezultat.....

avatar
Benz9
Tuesday, 16.02.2016
23:50

ako ja bane izdominirao sta tek onda reci za babu...veceras mozda i najbolji na terenu...

avatar
Sportski Paćino
Wednesday, 17.02.2016
13:32
avatar
Wednesday, 17.02.2016
00:44

Pravedan rezultat bi bio 1:1? A Celsi imao dva suta po golu, od toga prvi iz ofsajda.