Kurt Zuma dobio i više nego što se nadao!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 09.03.2015.
13:16
Izvor: Sportske.net

Zumi se ispunio životni san kada je prešao u redove londonskog kluba.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Otac Kurta Zume je za francuske medije izjavio da je njegov sin oduvek imao želju da pređe u Čelsi, te da mu se transferom u redove "Plavaca" ispunio san.

Zuma je potpisao za Čelsi u januaru 2014. godine, međutim, engleski tim se dogovorio sa Zuminim bivšim klubom, Sent Etjenom, da talentovani defanzivac ostane u tom klubu još godinu dana, tako da se Zuma tek na početku tekuće sezone stavio na raspolaganje strategu Čelsija, Žozeu Murinju.

"Bio je spreman za takav transfer. Čim je potpisao ugovor u januaru 2014. godine, Kurt je otišao da traži kuću u blizini Čelsijevog trening centra.", izjavio je Zumin otac.

Iako se očekivalo da će u drugom delu ove sezone otići negde na pozajmicu, Zuma je u poslednjih nekoliko utakmica stalan član prve postave tima sa "Stamford Bridža".

"Kada je stigao u London ovog leta, svi su mu poželeli dobrodošlicu. Međutim, neću da krijem da nisam očekivao da će već u prvoj sezoni dobijati šansu u startnoj postavi.", zaključio je Zumin otac za francuske medije.

Na početku sezone Zuma je uglavnom bio u drugom planu kod Murinja, međutim, u poslednjih nekoliko meseci, stvari su se dosta promenile i sada Kurt obično igra u odbrani u paru sa Džonom Terijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juelz_santana
Monday, 09.03.2015
14:23

Najbolji mladi stoper na svetu,duplo jaci igrac od onog Varana..njegova snaga,brzina,skok igra iznad proseka danasnjih stopera..Treba da pocne protiv PSG sa njim je Celzi ima vece sanse za prolazak nego sa onim panjom Kejhilom!#CFC