Kup - Srbi zakazali duel sa Milanom, Parma slavi Rispolija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net

U sredu su na programu bile još dve utakmice osmine finala italijanskog Kupa a Milanu su se među osam najboljih timova priključili Parma i Lacio, a upravo će Rimljani na megdan "Rosonerima" u narednoj rundi.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Nakon Milanovog "provlačenja" do četvrtfinala italijanskog Kupa u sredu smo imali prilike da gledamo još dva susreta osmine finala.

Toko popodneva su se sastali klubovi koji se bore za opstanak u Seriji A a Parma je na domaćem terenu uspela da eliminiše Brkićev Kaljari.

Domaćin je slavio rezultatom 2:1 (1:0) a strelac gola koji je Parmu odveo u četvrtfinale bio je Andrea Rispoli u 84. minutu susreta nakon sjajnog slaloma i udarca ka golu gostiju.

Golove pogledajte OVDE!

Parma će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz duela Juventus - Verona.

Večeras je odigran još jedan susret i to onaj u Torinu gde je ekipa našeg Nikole Maksimovića ugostila Lacio za koji nastupaju Filip Đorđević i Dušan Basta.

"Bikovi" su poraženi rezultatom 1:3 (0:2) a od pomenutih bivših igrača Crvene zvezde na terenu su se našli Maksimović i Basta, dok je Filip Đorđević utakmicu pratio sa klupe za rezervne igrače.

Golove pogledajte OVDE!

Lacio je posle pola časa igre stigao do dva gola prednosti zahvaljujući Keiti i Kloseu a neizvesnost je vratio Martinez već posle četiri minuta igre u drugom delu susreta.

Kada je Padeli zaradio direktan crveni karton u 55. minutu postalo je jasno da će Lacio slaviti što je golom sa bele tačke potvrdio Ledesma dva minuta nakon što je fudbaler Torina skrivio jedanaesterac.

Lacio je večerašnjom pobedom zakazao četvrtfinalni okršaj sa Milanom koji je u utorak teškom mukom eliminisao Sasuolo iz daljeg toka takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke