Kup - Napoli u dva minuta slomio otpor Specije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
23:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Napolija uspešno su preskočili prvu prepreku u ovosezonskom izdanju italijanskog Kupa, pošto su bez većih problema izašli na kraj sa drugoligašem Specijom.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Drugoligaš Specija predstavljao je lagan zalogaj za favorizovani Napoli u osmini finala italijanskog Kupa, iako se mora reći da su se gosti sa severozapada Italije prikazali u jako lepom svetlu.

Napoli je kao domaćin slavio rezultatom 3:1 (1:1) zahvaljujući "blitzkrieg" na startu drugog poluvremena i golovima Đakerinija i Gabijadinija.

Domaći su odlično otvorili meč, Pjotr Zelinski pogodio je posle samo tri minuta igre, ali su fudbaleri Specije do odlaska na odmor uspeli da anuliraju prednost Napolija.

Antonio Pikolo postigao je, ispostavilo se, jedini gol za goste na večerašnjoj utakmici, ali je upravo taj pogodak bio opomena Napolitancima da u drugi deo meča uđu još snažnije.

Pitanje pobednika rešeno je u dva minuta, golovima Đakerinija i Gabijadinija u 56. i 57. minutu drugog dela igre nakon čega gosti nisu našli načina da se vrate u utakmicu.

Naš Nikola Maksimović na terenu je proveo svih 90 minuta i na taj način doprineo plasmanu Napolija u četvrtfinale italijanskog Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 11.01.2017
00:25

..smiju se Interu zbog Gabigola od 20 godina,a platili 30 milki gotovog igraca Maksimovica da im igra kupove..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 11.01.2017
10:57

od uvjek prvenstva osvajaju ekipe sa naj jacim klupama I na kraju krajeva tko se uopce smije tome sto ste doveli Barbosu ? Posaljite ga u Juve ako vam ne treba ha ha