Kup - Milanova slatka osveta Sasuolu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
23:11
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Milana revanširali su se ekipi Sasuola na porazu koji im je taj tim naneo u okviru 17. kola Serije A. "Rosoneri" su u osmini finala Kupa savladali Sasuolo istovetnim rezultatom kojim su izgubili prošlonedeljni duel u prvenstvu čime su se domogli

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Prvi meč osmine finala italijanskog Kupa odigran je večeras na "San Siru" gde su fudbaleri Milana ugostili Sasuolu o reprizi prvenstvenog susreta koji su isti timovi na istom mestu odigrali pre samo sedam dana.

Sasuolo je u okviru 17. kola šokirao "Rosonere" i poneo sva tri boda sa "San Sira" a ni večeras gosti nisu bili daleko od iznenađenja.

Milan je do pobede od 2:1 (1:0) i plasmana u četvrtfinale Kupa Italije stigao tek u 86. minutu zahvaljujući golu koji je postigao Najdžel De Jong.

Golove pogledajte OVDE!

Domaćin je do prednosti stigao u završnici prvog dela igre golom Pacinija na asistenciju novajlije Alesija Ćerćija. Napadač Milana glavom je zatresao mrežu golmana Sasuola pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću ekipe Filipa Inzagija.

Kada je Sansone doneo izjednačenje Sasuolu udarcem sa bele tačke u 64. minutu navijači Milana su naslutili da bi mogao da se dogodi isti scenario kao i pre nedelju dana kada su gosti u drugom delu igre preokrenuli rezultat i slavili na "San Siru".

Da tako ne bude postarao se Holanđanin De Jong četiri minuta pre kraja susreta kada je natrčao na odbijenu loptu i volej udarcem je smestio iza leđa golmana Pominija postavivši tako konačnih 2:1 za domaće.

Milan će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz duela Torino - Lacio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
00:23

Milan moze da igra i samo sa Italijanima, ali da angazuje dva stopera, defanzivnog veznog umesto De Jonga i da igraju Abijati- Abate, ???, ???, De Siljo- ???, Montolivo (ili neki mladji)- Cerci, Bonaventura, El Saravi- Pacini. Ne bi to bio los tim, ali najvaznije je da smo mi prosli, za kombinacije ima vremena:-D