Kup kralja - Valensija jedva do pobede, remi u Almeriji

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.01.2015.
23:56
Izvor: Sportske.net

Utakmicama na ''Mestalji'' i u Almeriji, kompletiran je večerašnji program u okviru španskog Kupa kralja.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Posle Viljareala i madridskog Atletika, treću večerašnju pobedu domaćih ekipa u osmini Kupa kralja izborila je Valensija, koja je na svojoj ''Mestalji'' savladala Espanjol rezultatom 2:1.

Na vođstvo Valensije čekalo se samo deset minuta, kada je Gaja zatresao mrežu golmana Espanjola. Minimalno vođstvo domaćih je ostalo na snazi narednih 50 minuta, a onda je Stuani uspeo da izjednači na 1-1.

Bližio se finiš meča, činilo se da će Espanjol ostati neporažen, ali u 86. minutu domaći su iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio iskusni Negredo, za konačnih 2-1 i minimalnu prednost Valensije pred revanš.

Što se tiče duela između Almerije i Hetafea, tu pobednika nije bilo, završeno je 1-1, pa je Hetafe za nijansu bliži plasmanu u četvrtfinale.

U glavnoj ulozi bio je fudbaler Almerije Verza, koji je u 21. minutu autogolom doveo goste u vođstvo, da bi u 58. bio siguran sa bele tačke, postavivši konačnih 1-1.

Golove sa obe utakmice možete da pogledate OVDE.

Španija, Kup kralja - osmina finala


Sreda:

Viljareal - Sosijedad 1:0
Atletiko Madrid - Real Madrid 2:0
Almerija - Hetafe 1:1
Valensija - Espanjol 2:1

Četvrtak:

20.00h Granada - Sevilja
22.00h Barselona - Elće

Odigrano u utorak:

Selta - Bilbao 2:4
Malaga - Levante 2:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ODB
Thursday, 08.01.2015
01:16

Moglo bi se desiti ove godine da finale ne igra nijedan od prva 3 tima.nnBarsa - Atletiko >Atletiko -Viljareal > finalennedavno ih dobi Viljareal ,ne mora to ništa da znači svakako ali imaju šanse za finale jer odlično igrajunnSa druge strane Valensija-Sevilja boriće se za ulazak u finale sa Bilbaom najverovanije.nnMogli bi se osladiti manjim timovima ove sezone :)