Kup konfederacija - Preokret Meksika, tuča u finišu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.06.2017.
21:58
Izvor: Sportske.net

Današnji program na Kupu konfederacija kompletiran je pobedom Meksika u zanimljivoj utakmici protiv selekcije Novog Zelanda.

EPA/ARMANDO BABANI
EPA/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Posle trijumfa Portugala nad domaćom Rusijom (1:0), minimalnu pobedu, ali rezultatom 2:1 ostvario je večeras i Meksiko, u duelu sa Novom Zelandom.

Na Olimpijskom stadionu u Sočiju, poveli su Novozelanđani u finišu prvog poluvremena, u 42. minutu meča, golom napadača Lidsa Krisa Vuda i vođstvom Novog Zelanda se ušlo u nastavak meča.

Drugo poluvreme donelo je i preokret Meksika, ali i mnogo bure u finišu. Izjednačio je Himenez u 54. minutu, a osamnaest minuta kasnije, Peralta je pogodio za konačnih 2:1.

Mogli su Novozelanđani bolje da prođu, ali je lopta posle snažnog udarca Rajana Tomasa, uzdrmala prečku u 85. minutu,

Sam finiš meča obeležila je i velika nervoza, čak i fizički obračun igrača dva tima, Novozelanđane je nešto žestoko isprovociralo, pa su ''frontalno'' nasrnuli na protivničke igrače, ali se srećom sve brzo smirilo.

Sudija je potom tražio asistenciju video tehnologije kako bi adekvatno kaznio vinovnike incidenta, ali niko nije ''pocrveneo''.

Ostalo je 2:1 za Meksimo, pa sada Meksiko i Portugal imaju po 4 boda na prva dva mesta, sledi Rusija sa 3 i Novi Zeland bez bodova.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Magia
Wednesday, 21.06.2017
22:15

Novi Zeland nije razocarao... Da je Wood pogodio za 2:0 bila bi druga prica...Po meni najzanimljivija utakmica do sad...Svaka cast NZ...

avatar
Wednesday, 21.06.2017
22:15
avatar
IgorJJ
Wednesday, 21.06.2017
22:01

Prgavi, prljavi, bezobrazni meksikanci...