Kup - Gomez šokirao Romu, "Viola" ide na Juventus!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.02.2015.
22:37
Izvor: Sportske.net

Posrtanje Rome u italijanskom šampionatu preneto je i na nacionalni Kup pošto je Fiorentina večeras slavila na "Olimpiku" i eliminisala "Vučicu" u četvrtfinalu pomenutog takmičenja.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Niz od četiri susreta bez pobede u Seriji A ostavio je traga na fudbalere Rome koji su večeras upisali poraz u četvrtfinalu nacionalnog Kupa.

Izabranici Rudija Garsije poraženi su rezultatom 0:2 (0:0) pa ljubitelji fudbala neće biti u prilici da gledaju dvomeč Rome i Juventusa u polufinalu Kupa već će "Viola" na megdan šampionu.

Gol pogledajte OVDE!

Utakmica je bila prilično izjednačena iako je Roma imala nešto više od igre u odnosu na protivnika koji je svojih "pet minuta" dočekao sredinom drugog dela igre.

Dubinska lopta u prostor zbunila je odbranu Rome pa je Manuel Paskal iz punog trka ubacio loptu u peterac gde se sjajno snašao Mario Gomez.

Nakon datog gola gosti su se povukli i rešili da brane stečenu prednost što se pokazalo dobrom taktikom koja je Fiorentinu odvela u polufinale Kupa.

Gosti su trijumf potvrdili minut pre kraja kada je Roma krenula na sve ili ništa a ponovo je tandem Paskal - Gomez bio koban po domaćina koji se na kraju pomirio sa eliminacijom.

Dodajmo i to da su srpski internacionalci Adem Ljajić i Nenad Tomović proveli svih 90 minuta na terenu ali je na kraju više razloga za radost imao defanzivac Fiorentine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke