Kuman upozorava Garija Nevila

Autor: Boban Filipović
petak 04.12.2015.
19:12
Izvor: Sportske.net

Holanđanin poželeo sreću legendarnom desnom beku manečster Junajteda na svom novom radnom mestu, smatra da će mu baš biti potrebna.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Valensija je sigurno najveća mrlja u trenerskoj karijeri Ronalda Kumana, sadašnji menadžer Sautemptona ne krije da je imao mnogo problema dok je predvodio 'Slepe miševe'.

Gari Nevil je seo u "vruću stolicu" pošto je je Nuno Espirito Santo dobio otkaz, a Kuman je siguran da Engeza čeka izuzetno težak izazov.

"To je veoma teška sredina za trenere. Govorim iz svog iskustva, bilo mi je užasno komplikovano i ništa nije funkcionisalo. Nijedan plan nije mogao da se realizuje.

Ubeđen sam da je i dalje komplikovano. Najbitnije od svega je da zante španski jezik, bez toga su šanse za uspeh nikakve. Ne znam kako Gari Nevil stoji za španskim. Olakšavajuća okolnost će mu biti to što će raditi zajedno sa bratom, ali ih čeka mnogo poteškoća ukoliko neko mora da prevodi za njih."
rekao je Holanđanin.

Ronald Kuman je svojevremeno nasledio na klupi Valensije sadašnjeg menadžera Votforda Kikea Sančeza Floresa oktobra 2007. godine. Ostao je na 'Mestalji' nepunu sezonu i na 34 utakmice imao veoma loš učinak - 11 pobeda, 9 remija i 14 poraza, ali je doneo klupu trofej u 'Kupu Kralja'. Otpušten je meseca dana kasnije nakon katastrofe na 'San Mamesu' kada je Atletik Bilbao tukao 'Slepe miševe' sa 5:1. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke