Kuman: "Moj san je da treniram Barselonu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.05.2017.
16:54
Izvor: Beta

Holandski fudbalski trener Ronald Kuman rekao je danas da mu je san da jednog dana sa klupe predvodi Barselonu, ali je istakao da je trenutno posvećen samo radu u Evertonu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kuman je igrao za Barselonu od 1989. do 1995. godine, a mediji ga povezuju sa katalonskim klubom od kako je Luis Enrike najavio da odlazi na kraju sezone.

On je u Everton stigao prošlog leta iz Sautemptona, a do kraja ugovora sa klubom iz Liverpula ostale su mu još dve godine.

"Svi znaju da sam iz Barselone, svi znaju moju ljubav prema klubu u kojem sam odrastao i kao čovek i kao fudbaler", rekao je Kuman za španske medije.

"U fudbalu, kao i u životu i poslu, o svemu se može razgovarati, diskutovati... Ja imam dva sna koja želim da ispunim u trenerskoj karijeri. Prvi je da budem selektor Holandije, a drugi da jednog dana budem trener Barselone. To je istina", dodao je Kuman.

On je, ipak, istakao da je trenutno koncentrisan samo na Everton.

"Ali, sada sve dugujem Everonu, imamo velike i uzbudljive projekte i daćemo sve od sebe da se izborimo za Ligu šampiona za narednu sezonu", kazao je Kuman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 04.05.2017
17:19

Pa dodji covece :D...

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 04.05.2017
17:04

Ovo je pravi covjek za Barsinu klupu, od pocetka od je za mene najbolje resenje, zato sto je igrao u Barsi, a ima vece trenersko iskustvo od Gvardiole i Enrikea. Ovaj covjek je osvojio sve, ako ga Barsa dovede osvaja sve.