Kuman hoće Ligu šampiona!

Autor: Beta Beta
subota 04.10.2014.
08:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Sautemptona Ronald Kuman rekao je danas da nije nemoguće da njegova ekipa, ukoliko nastavi sa dobrim partijama, sezonu završi među četiri najbolja tima Premijer lige.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kuman nije očekivao ovakav start, ali veruje da njegova ekipa može da nastavi u ovako dobrom ritmu!

"Ako nastavimo ovako postoji mogućnost da završimo među prve četiri ekipe, ali tu su timovi poput Totenhema i Mančester Junajteda... Oni imaju previše dobrih igrača. Ali, mi ćemo pokušati. Ako zadržimo veru i duh, onda ništa nije nemoguće", rekao je Kuman za britanske medije.

Sautempton je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 13 bodova, tri manje od prvoplasiranog Čelsija, a dva više od Mančester Sitija koji je na trećem mestu.

U narednom, sedmom kolu Sautempton gostuje Totenhemu, koji je osmi na tabeli sa osam bodova i samo dve pobede od početka šampionata.

"Nisam očekivao da ćemo biti tamo gde jesmo sad na tabeli, ali dalek je put do kraja, a prvi sledeći izazov su Sparsi u nedelju", dodao je Kuman.

Sadašnji trener Totenhema Maurisio Poketino je u taj klub došao upravo iz Sautemptona i ovo će mu biti prvi duel protiv bivšeg kluba.

"Svaki trener ima svoj način rada, ali ja sam od prvog dana ove sezone video dobru atmosferu u timu i čuo sam da je to bio jedan od kvaliteta i prošle sezone", kazao je Kuman.

Meč između Sautemptona i Totenhema igra se u nedelju od 15.05 u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke