Kuman: "Ekipa je tražila da trenira na slobodan dan"

Autor: Beta Beta
petak 26.09.2014.
09:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Sautemptona Ronald Kuman rekao je danas da nikada nije predvodio grupu toliko posvećenih igrača koji žele da treniraju čak i na slobodan dan.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kuman je ostao bez reči pred zahtevom svojih fudbalera.

"Igrači su pokazali veliku ambiciju. Prošla sreda je trebalo da bude slobodan dan, ali mi je Fonte rekao: 'šefe, mi želimo da dođemo sutra i da treniramo'. Rekao sam: 'Ali, imate slobodan dan, ja sam isplanirao dosta stvari sa suprugom'... Naravno, to smo promenili, nije bio slobodan dan", rekao je Kuman za britanske medije.

"Nikad nisam imao to - igrače koji kažu 'ne' slobodnom danu i to mi mnogo znači, to mnogo govori o ambiciji tih igrača", dodao je Kuman.

Sautempton u subotu dočekuje Kvins Park Rendžers u šestom kolu Premijer lige i ukoliko pobede, kako je kazao Kuman, u nedelju će biti slobodan dan.

Sautempton je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 10 bodova. Ispred ekipe Ronalda Kumana jedino je Čelsi sa 13 bodova.

"Odigrali smo samo pet utakmica, biće ih ukupno 38. Biće ovo duga i teška sezona. U redu, znamo da je ovo dobar početak sezone i da su očekivanja navijača porasla, ali moramo to da prihvatimo i da nastavimo da radimo kao do sada", rekao je Kuman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke