Kros: Ne volim poređenje sa Ćabi Alonsom

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 09.10.2014.
17:57
Izvor: Sportske.net

Kros i Ćabi Alonso su praktično zamenili mesta ove sezone, Alonso je otišao u Bajern, a Kros je nešto ranije otišao u Real. U zavisnosti od partija njih dvojice jasno je da odmah slede poređenja, ali ih Kros, po vlastitom priznanju, ne voli.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Toni Kros još uvek ne pokazuje u Realu ono što se od njega očekuje, ali treba imati u vidu i na kakvom je nivou Nemac igrao na Svetskom prvenstvu, i po mišljenju mnogih, bio najbolji fudbaler aktuelnog svetskog prvaka. Sigurno i umor i prilagođavanje na novu sredinu utiču.

Sa druge strane, Ćabi Alonso je odmah u Bajernu svojim iskustvom zadobio poverenje i pohvale, pa neki tvrde da, kao i u slučaju Di Marije, Real napravio kardinalnu grešku.

Toni Kros se samo trudi da igra najbolje što zna, a takve priče ga ne zanimaju.

"Ne volim nikakva poređenja, pa ni ta sa Ćabi Alonsom. Svako ko se razume u fudbal zna da nas donekle samo spaja pozicija, a da smo nas dvojica potpuno drugačiji igrači", tvrdi Kros.

Nemački reprezentativac ističe da oni nisu zamena jedan za drugog.

"Nisam ja došao kao njegova zamena, niti on kao moja, to je samo splet okolnosti i voleo bih kada novinari ne bi pravili takvu priču o tome", rekao je Kros.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke