Kros: "Čeka nas veliki izazov"

Autor: Miloš Marković
sreda 18.02.2015.
01:05
Izvor: Sportske.net

Nemac poziva na oprez protiv svojih sunarodnika.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Fudbaleri Šalkea igraju sutra od 20.45 u Gelzenkirhenu protiv Real Madrida, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona. Ekipe su i prošle godine igrale u toj fazi, a Real je pobedio ukupnim rezultatom 9:2.

Najbolji strelac Reala Kristijano Ronlado je u maloj krizi pošto nije postigao gol u poslednje tri utakmice, što je prvi put od februara 2011. godine. On je postigao četiri gola u poslednjih 10 utakmica, a u prvih 11 prvenstvenih mečeva postigao je 17 golova.

U ekipi evropskog šampiona zbog povreda neće biti Hamesa Rodrigesa, Luke Modrića, Serhija Ramosa i Fabija Koentraoa, dok bi u tim trebalo da se vrati Pepe.

Fudbaler Reala Toni Kros, koji je svojevremeno igrao za Bajern iz Minhena, rekao je da njegova ekipa ne sme da potceni šalke.

"Šalke igra uspešno u Bundesligi i dolaskom novog trenera počeli su da igraju čvrsto u odbrani. Imamo mnogo povređenih igrača i čeka nas veliki izazov, ali naš cilj je da se plasiramo u četvrtfinale",
rekao je Kros.

"Ove sezone pet ili šest ekipa može da osvoji Ligu šampiona i mi smo medju njima. Pokušaćemo da odbranimo titulu, ali biće teško, igra se nokaut faza. Šalke je dobro organizovana ekipa, izvukli su bod u Minhenu i jaki su u odbrani", dodao je Kros.

Real je pobedio u sedam od poslednjih devet utakmica na gostovanjima u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ramo Mahalbasic
Wednesday, 18.02.2015
02:33

a u sebi konta,razvalit cemo ih..

avatar
Uncounquered
Wednesday, 18.02.2015
18:13

Nikad se ne zna, morace Real oprezno sa njima...gostovanje je to ipak.nI za Bajern se sinoc mislilo da ce da odvale ove od zivota, pogotovo posle onih 8:0 sad za vikend...Real da izvuce minimalnu prednost, ja sam zadovoljan.