Kros brani Zidana

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
13:21
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida Toni Kros rekao je danas da trener tog kluba Zinedin Zidan nije zaslužio kritiku koju mu upućuju mediji.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Zidan je u januaru preuzeo Real i osvojio Ligu šampiona prošle sezone, ali ekipa nije počela ovu sezonu kako se očekivalo, pošto u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima nema pobedu.

"Moram da priznam da ne čitam često novine i ne znam kako ljudi kritikuju Zidana. Nismo igrali dobro protiv Eibara, ali dobro smo odigrali protiv Las Palmasa i Borusije Dortmund. Zidan je važan za nas. Posvećen je i nema sumnje u njegov kvalitet. U ekipi je zaista dobra atmosfera"
, rekao je Kros, preneli su španski mediji.

Real deli prvo mesto na tabeli španske lige sa gradskim rivalom Atletikom sa po 15 bodova i jedine su ekipe bez poraza u Primeri.

Posle četiri uzastopne pobede na početku prvenstva, aktuelni prvak Evrope vezao je tri remija.

"Ovo nije izgovor, ali neki važni igrači su nam bili povredjeni. Potrebna nam je pobeda u subotu protiv Betisa"
, rekao je Kros.

Kros je u sredu potpisao novi ugovor sa Realom, pa će na Santjago Bernabeu ostati do kraja juna 2022. godine. Real nije objavio detalje ugovora, ali mediji spekulišu da je Kros postao najskuplji nemački fudbaler u istoriji, pošto će primati godišnju platu od 20 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke