Krojf: "Hvala na podrši, nego da ričamo o fudbalu..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.10.2015.
14:37
Izvor: Beta

Legenda fudbalom udara na bolest!

BETA/AP Photo/Manu Fernandez, File
BETA/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Legendarni holandski fudbaler Johan Krojf zahvalio je danas svima koji su ga podržali nakon što je objavljeno da mu je dijagnostifikovan rak pluća.

"Veoma sam ponosan i zahvalan svima koji su reagovali na bilo kakav način. Bilo je veoma emotivno", napisao je Krojf u novoj kolumni, koju redovno piše u holandskom listu Telegraf.

Na svim fudbalskim terenima u Holandiji za vikend, navijači su stajaćim ovacijama u 14. minutu svih fudbalskih utakmica pružili podršku Krojfu.

Nekadašnji igrač Ajaksa i Barselone nije dao nove detalje svoje bolesti, rekavši da je još u fazi ispitivanja koja će utvrditi koju vrstu raka pluća ima.

Nakon tri pasusa posvećenih tome, Krojf se u ostatku teksta bavio uobičajenim temama o kojima piše, doziranju mudrosti u fudbalu širom sveta, a posebno u Holandiji.

Krojf se požalio na loše nastupe holandskih klubova, a posebno Ajaksa, u evropskim takmičenjima prošle sedmice, rekavši da taktičke greške skupo koštaju ekipe iz te zemlje.

Ajaks i AZ su izgubili svoje utakmice u Ligi Evropa, Groningen je igrao nerešeno u tom takmičenju, dok je PSV poražen u Ligi šampiona. Ti rezultati su praćeni neuspehom reprezentacije Holandije, koja nije izborila plasman na Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Monday, 26.10.2015
19:46

Abidal, Viljanova, sad i Krojf, Barsa bas nema srece..Nadam se da ce Krojf ipak zavrsiti kao Abidal, zelim ti oporavak, majstore!

avatar
Enciklopedija
Monday, 26.10.2015
15:38